Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ilyen lehetett a Habony Árpád esküvőjére feldíszített Szépművészeti Múzeum

Persze lehet, hogy az ország tanácsadójának még ennél is szebbé varázsolták, de különböző oldalakon ilyen fotókkal hirdetik, mint exkluzív rendezvényhelyszínt.

 

banner2_mozgo_2

Véletlenül, a Szerb utcai képkölcsönzős botrány keltette hullámok által derült ki, hogy Baán László főigazgató ingyen adta oda a Szépművészeti Múzeumot jóbarátja, Habony Árpád esküvőjére, mert egyrészt „a múzeumnak hosszú távon érdeke, hogy jóban legyen fontos emberekkel, akiknek a segítségével az intézmény előrébb juthat”, másrészt pedig „Az esemény meghívotti köre indokolta, hogy felajánljuk a múzeum tereit erre a célra.”

Ha már nem lehettünk ott, próbáljuk magunkat odaképzelni a fontos ember esküvőjére, ahol Baán volt az egyik tanú.

Fényképek eddig még nem szivárogtak ki a jeles eseményről, de a Szépművészeti Múzeumot jelenleg is több rendezvényszervező cég hirdeti, mint exkluzív, bérelhető helyszínt különleges alkalmakra.

BurgPartyService:

burgps

Luxuryevent:

„A Hősök tere és a Városliget festői környezetében helyezkedik el a Múzeum épülete. A Szépművészeti Múzeum gyönyörű kiállítótermei rendkívül alkalmasak elegáns díszvacsorák, partnertalálkozók, komolyzenei koncertek, bálok lebonyolítására. A különleges atmoszférájú termek nagyobb létszámú rendezvények befogadását is lehetővé teszik.”

luxury3

 

luxury2

Gundelcatering:

„A Hősök terén álló múzeum Budapest egyik legelegánsabb rendezvényhelyszíne, melynek befogadóképessége az 1500 főt is elérheti. Hatalmas csarnokaiban (Márvány, Barokk, Reneszánsz) gálavacsorák, fogadások bonyolíthatók le.”

szepmuveszeti17

szepmuveszeti26

szepmuveszeti27

szepmuveszeti25

szepmuveszeti37

szepmuveszeti16

gundel_szepmuveszeti_4

gundel_szepmuveszeti_2

 

szepmuveszeti22

 

Kértünk ajánlatot egy nyári, 300 fős exkluzív esküvőre, izgatottan várjuk a választ Habony üzlettársától, akinek Baán kiszervezte a Szépművészeti termeinek kiadását.

Támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal!
Nélkülük nem derült volna ki a Szerb utcai képkölcsönzés sem.

Megosztás