Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Gulyás Gergelynek már sok volt a szőrös muff

Hol volt, hol nem volt, egyszer csak a „G-day” után új fideszes médiabirodalom kezdett kinőni a földből. Habony Árpád magánember, másodállásban miniszterelnöki főtanácsadó megalakította a Modern Media Group Zrt.-t, melynek 50%-ban a tulajdonosa. A Modern Media Group Zrt. adja ki a 888.hu nevű portált, melynek főszerkesztő-hírigazgatója a a Századvég stratégia igazgatója, G. Fodor Gábor.
A Századvég stratégia igazgatója/a 888.hu főszerkesztője-hírigazgatója önmagát amúgy a konzervatív újságírás tanítómesterének gondolja, azt írja erről, hogy:

„Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy „hajrá, magyarok!”.”

A 888.hu valamiféle ellen 444.hu-nak szánták, hogy majd vicces, jópofi írásokkal nyomják a kormánypropagandát, ám a projekt elég hamar félresiklott, mert a 888.hu jelenleg az online sajtó egyik seggluka-pöcegödre.

Az a baj, hogy a „nem vicces”, „undorító”, „ne is beszéljünk róla” szavak és kifejezések nem adják vissza hűen az oldalt, ami hétvégén a megkaparta a szarosbödön legeslegalját, mikor Tóbiás MSZP-elnök feleségének, Rába Tímeának az 1998-as aktképeit pakolta ki, olyan szöveggel, hogy

„jöjjön hát egy kis jó öreg szoci retropornó!
Kilencvenes évek, Pamici a fabudi falán, bozontos szemérmek, ó, micsoda idők voltak azok! Már a puszta nosztalgiától is feláll a magyar ember f888sza.”

Ezután hosszan írnak arról, hogy szerintük Tóbiás kurvázni jár, a kurvákat verte is, és a lánya nagyon szép, de remélik, nem „anyja pornófotós nyomdokaiba lép …”

És Tóbiás feleségét „maszturbációs segédeszköznek” nevezik.

És még egy szavazást is készítettek:

Screenshot_01813

 

Amúgy a Századvég stratégia igazgatója/a 888.hu főszerkesztője-hírigazgatója amúgy a konzervatív újságírás tanítómestere, azt írja erről, hogy:

„Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy „hajrá, magyarok!”.”

Ez már egy picit sok volt Gulyás Gergelynek, az országgyűlés fideszes alelnökének:

Screenshot_01814

Gulyás Gergő vajon eddig merre élt? Eddig nem volt semmi gond a 888.hu-val, amit gyakran szemléz az MTI vagy a közmédia?

Ha jól sejtem, akkor az következik, hogy Gulyás Gergely sajtótájékoztatón szólítja fel Balog emberminisztert és a többi állami intézményt, hogy a „jóízlés” nevében ne támogassák állami reklámbevételekkel ezt az oldalt.

Screenshot_01815

12615389_10153859198574183_6577904697214095055_o

tumblr_nygvp6mqAY1qbgoyio1_1280

Ha Ákos miatt képesek voltak annyira kemények lenni, hogy még egy 50 ezer forintos internet-előfizetést is felmondtak ezzel odabaszva a Telekomnak, akkor most a szép szavak után jöhetnek a tettek.
Mondjuk le lehet mondani az állami hirdetéseket.

Különben azt hihetnénk, hogy csak a szokásos színjáték zajlik …

Megosztás