Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Minőségi árokbetemetés: Szijjártó kitüntette Medgyessy Pétert

Pár pillanatkép Szijjártó Péter és Medgyessy Péter közös elmúlt 11 évéből.
1.

A Fiatal Baloldal – Ifjú Szocialisták által kezdeményezett „ajándékozás” keretében egy fejre erősíthető nyuszifület kapott Orbán Viktor, amellyel a baloldali fiatalok arra kívántak utalni, hogy a Fidesz elnöke – állításuk szerint – „nem mert” kiállni Kovács László szocialista elnökkel vitázni.

szivar0610_4

 

A sajtó előtt – szó szerint – felolvasott sajtótájékoztató után Szijjártó Péter vette át az „ajándékot”. A politikus azonban elmondta: az ajándékozást mindig illik valamivel viszonozni, így egy nagyméretű, Medgyessy Péter fotójával ellátott „szivart” adott át a meglepett fibiszeseknek. Hozzátette: „Medgyessy Péter puritán államot ígért, ám a valóság a 870 ezer forintot felemésztő kormányzati évzáró vacsora lett, amelyen 60 ezer forintot költöttek szivarra az adófizetők pénzéből. Az elhibázott gazdaságpolitika következtében az elmúlt évben az állam több milliárd forintot vett el a minisztériumoktól és az emberektől. Úgy tűnik azonban, hogy a takarékossági elvárások a szocialista – szabad demokrata kormány tagjaira nem vonatkoznak.

Szivar0610_1

 

meh_sajttaj_0609_1

Hahahahahaha ….

hahaha_fuckyou

 

2.

Mit takargat Medgyessy és fia?

Egy minimális alaptőkével megalapított és referenciák nélküli kis cég százmilliós nagyságrendű, meg nem cáfolt szerződéseket kötött olyan világcégekkel, mint például az OTP, a Matáv és a Vegyépszer” – mondta Szíjjártó Péter. „Az ügy nagyon komoly hullámokat kavart, az emberek érezhetően és hallhatóan beszélnek erről, viszont a mai napig nem tudni, mi az igazság” – tette hozzá. „Azt szeretnénk megtudni, hogy a pénzt azért kaphatta-e, mert nagyon tehetséges, vagy mert nem akadt más alkalmas személy a feladat ellátására, vagy a papa elintézte” – tette fel a kérdést a képviselő. „Az ismertté vált tények arra engednek következtetni, hogy Medgyessy Péternek és fiának takargatnivalója van ebben az ügyben, és ezt a miniszterelnök meglehetősen furcsa, kapkodó válaszai és kicsit túlméretezett reakciója is igazolja.”

szijj_familia0528_1

 

szijj_familia0528_3

 

Hahahahahahaha ….

retard_alert

 

3.

Szabó Gabriella, Vántsa Botond és Szijjártó Péter, a Fidelitas alelnökei nyitották meg Pünkösdhétfőn a Fidelitas plakátkiállítását, ahol a meghirdetett pályázatra beérkezett legötletesebb alkotásokat állították ki. Az „Ígéretek földje” című tárlat alkotásai a szocialista választási kampányban legtöbbször elhangzott, máig teljesítetlen ígéretekről üzennek a járókelőknek.

plaki 5

 

„Medgyessy Péter kormánya a beváltatlan ígéretek kormánya, amely Magyarországot a beváltatlan ígéretek országává tette” – mondta Szijjártó Péter a kiállítás megnyitóján.
A politikus emlékeztetett: „a miniszterelnök puritán államot ígért, ehhez képest már ötven százalékkal több tisztviselő és állami vezető dolgozik a közigazgatásban és a kormányhivatalokban.”

A június közepéig megtekinthető plakátok közül az egyiken Medgyessy Péter kormányfő fényképe mellett szereplő idézet így szól: „Szavamat adom, hogy betartom, amit vállaltam.” A plakáton lévő szöveg így folytatódik: „Ön szerint betartotta? Nézze meg, és döntsön a 13-i választáson.”

igeretfold3

 

Hahahahaha ….

szkeptikus

 

4.
Gyurcsány Ferenc cége törvénytelenül jutott a balatonöszödi kormányüdülőhöz tartozó ingatlanhoz, mert a jogszabályok nem tették lehetővé, hogy 20 millió forintnál értékesebb állami ingatlant tíz évvel ezelőtt eladjanak, illetve „a jelek szerint” elmaradt a kötelezően előírt versenytárgyalás – közölte Szijjártó Péter fideszes országgyűlési képviselő az üdülő előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Szijjártó Péter levélben fordul a kormányfőhöz, amelyben többek között választ vár a kérdésre:
„Meddig tűri Medgyessy Péter miniszterelnök a barátoknak, üzlettársaknak, a szocialista klientúra tagjainak a határtalan és akadálytalan ámokfutását a magyar kormányban és a Miniszterelnöki Hivatalban?”

1060330875

 

Szép munka!

frank

 

5.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar-Kínai Barátságért Kitüntető Díjat átadományozza Medgyessy Péternek a Parlamentben.

szijjártó
Felállva tapsolok!
Pozsgay meg a többi kommunista után végre a D209-es „hazáját védő” ügynökkel is megbékélt az antikommunista Fiatal Demokraták Szövetsége.
Vajon már Gyurcsánynak is vernek valahol egy érmet?

addams_family

Megosztás