Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Újabb Magyarország elleni összeesküvésre bukkant a közmédia

Egy picit azért sajnálom őket, ülnek a 80 milliárdos pénzesbödönben, fullba tolják a hamisítás, manipuláció, rosszindulat, elfogultság, propaganda, pártseggnyelés valami egészen egyedi és különleges egyvelegét (hungarikum?), tök feleslegesen. Mert aki nézi az M1-et már rég nem kell meggyőzni semmiről, a többiek meg kiröhögik ezeket a jó pártmunkásembereket, akik magukat „újságíróknak” meg „szerkesztőknek” hívnak …

Tegnap egy 4 perces (!) riportot dobtak össze rutinból, amivel zseniálisan két témát is egybegyúrtak.
Találtak 2 szír menekültet, akik ugyanazt mondták, mint a Human Rights Watch, vagyis hogy úgy bánnak Magyarországon a menekültekkel, mint az állatokkal, és továbbgondolták a riportot, hogy eközben Nyugaton sem jobb a helyzet.

Human Rights Watch:

Human Rights Watch Blasts Hungary on Refugees“People are kept in pens like animals,” according to a Human Rights Watch rep, blasting Hungary’s handling of the refugee crisis.

Posted by AJ+ on 2015. szeptember 9.

 

„Közmédia”:

„Érdekes, hogy kitűnő angolsággal beszélő szír fiatalember, és egy csak angolul éppen csak elgagyogó migráns is ugyanazt a szófordulatot használja, mint a Magyarországot a migránsválság miatt rendszeresen kritizáló Human Rights Watch, mintha egy előre megírt forgatókönyv szerint születnének a Magyarországot érintő kritikák”
– szól a tudósítás.

 

Ne már, három ember is ugyanazt a szót használja?!
Már csak azt kellene kinyomozni, hogy ki súghatta a fülükbe ezt a szót, a Magyarország Elleni Globális Támadás Egyeztetett Kulcsszavát …. oh, wait … hiszen köztudomású, hogy ki pénzeli a a Human Rights Watch-ot, ki állhat az újabb támadás mögött.

Megosztás