Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Törcsi, kommentek felolvasása, Béla – nagyot ment az M1 Híradó

Hosszú kihagyás után huppantam le az M1 Híradó elé és tátott szájjal figyeltem, hogyan nyomják fullba a kretént propagandát.

Az 58 perces Híradó fele, 30 perc csak a bevándorlókkal foglalkozott. Ez mostanában az alap.
Volt minden, ami csak belefért, élő kapcsolás Szegedről, élő kapcsolás a Tisza gátjáról, Kósa, Szijjártó, Németh Szilárd csupa agysebész.
Kósa majdnem sírós fejjel mondta, hogy nem tudunk több visszaküldött menekültet fogadni, mert elfogyott a sátor. Tényleg szar ügy, ha elfogy a sátor, mondjuk szerintem lehet vásárolni sátrakat, de biztos kell a pénz a kerítésre meg a stadionokra.

Minden Híradóba jut valaki, akinek letaposták valamijét, amit készségesen bemutat az M1.
Tegnapra ő jutott:

Bár egész nap élőben jelentkeztek be a határról, mégis csak egy (1) migránst sikerült megszólaltatni.
Nem fogjátok kitalálni hogy mit mondott … Igen, ő nagyon szívesen maradna és dolgozna Magyarországon. Micsoda véletlen, hogy éppen egy olyat találtak, aki elvenné a magyarok munkáját.

Screenshot_01111

Mindig van szakértő is Híradóban, általában ez Ifj. Lomnici, a CÖF jogásza. A CÖF-öt ugye nem kell bemutatni, egy független, saját lábon álló civil szervezet …. (LOL).

De azért néha megkeverik a kártyákat, tegnap bedobták a Törcsit.
(Nem a South Park szereplőt.)

törcsi
Az Alapjogokért Központról az Átlátszó Oktatás írt egy jó cikket, hogyan finanszírozza a Fidesz pártalapítványa, Törcsi Péter pedig  2013-ben KDNP-jelöltként az IKSZ alelnökeként Solymáron nyert önkormányzati mandátumot. A honlapjukon nincs feltüntetve sok név, Törcsi mellett csak Dr. Mikola Klaudia neve szerepel, ő az IKSZ II. kerületi szervezetének alelnöke.
Törcsi szépen elmagyarázta, hogy nem mondtuk fel a Dublini egyezményt, csak technikai szünetet kért a kormány, ezzel pedig minden rendben. Taps, szép munka!

A kedvenc részem azonban az volt, amikor a Híradóban egy 3 perces riportban kommenteket olvastak fel. Olyat már láttunk, hogy a Pesti Srácok egyik posztját olvasták fel, de mindenképpen új szint volt.
A közmédia azt találta hírértékűnek, hogy a brit Guardian írt egy cikket Magyarországról (őrület!), amit lehet kommentelni (azta!), a kommentelől véleménye pedig vegyes volt Magyarországot illetően (ilyet sem pipáltunk még!) Mindezt egy – többször kihangsúlyozott – baloldali lapban!

1

2

3

4

5

6

7

Mi jöhet még?
Németh Balázs Mandiner vagy Cink kommentek olvas be élő adásban?

És ne feledkezzünk meg a kedvencünkről, Béláról sem, aki ismét nagyon ment, mármint elemzett.
Megtudtuk, hogy mit jelent az infláció.

 

Ha Matolcsy nem ad bármilyen közgazdasági érmet, kitüntetést Bélának, akkor nincs szíve!

Megosztás