Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

33,3 millió forint gyűlt össze ellenplakátokra

A Vastagbőr&MKKP-ellenkampányra 3 milliót kértünk tőletek, és az összeg több mint tizenegyszeresét, 33,3 millió forintot utaltatok. Köszönjük, nagyok vagytok!

Június 8-án indította el a Vastagbőr és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a menekült-gyűlöletre épülő kormányzati kampány miatt azt az adománygyűjtést, aminek keretében az aljas és demagóg állami propagandára válaszul 50 db óriásplakáton szerettük volna közzétenni saját üzeneteinket. Ehhez, a Vastagbőr&MKKP tájékoztató kampány elindításához úgy saccoltuk, 3 millióta forintra van szükségünk, ezért annyit kértünk tőletek.

Vasárnap, június 21-én lezárult a gyűjtés, és tegnap bejött az utolsó, határidőben indított utalás is. A kampányszámlánkra összesen 33.344.282 forint érkezett a gyűjtés két hetében. Köszönjük, nagyok vagytok!

Az első 500 db plakát gyártása tegnap elindult, ezek július 1-től lesznek kint az ország különböző pontjain, Felcsúton is.

Közben készül a honlapunk, és egyéb meglepetésekkel is készülünk. Nektek és a kormánynak is.

Hamarosan befejezzük az utóbbi napokban a gyártással kapcsolatos szervezőmunka miatt háttérbe szorult könyvelést is, és ígéretünkhöz híven a kiadásokkal kapcsolatos számlákat is közzé fogjuk tenni, a cégektől kapott adományokat pedig visszautaljuk.

 

Megosztás