Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

29 millió forint és a banki statisztika

3 helyett lassan már 30 milliónál tart a Vastagbőr és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt adománygyűjtése.

Nem dicsekedni akarunk, hanem gratulálni. Nektek, mert ezt Ti utaltátok át az ellenplakát-kampányra. Egyesével, mindenki a maga számlájáról, kisebb-nagyobb összegeket. Magyarországról és külföldről egyaránt, utóbbit pedig úgy kell érteni, hogy a világ minden tájáról – Finnországtól Új-Zélandig – érkezett adomány. Vannak magyar névvel külföldről, de ami különösen kedves a szívünknek: külföldi – és most ne csak angol vagy német, hanem spanyol, arab vagy épp szláv nevekre gondoljatok – névvel belföldről utalók, vagyis a kormány gyűlöletkampánya által kipécézett bevándorlók is támogatják az ellenplakátok ötletét. Úgy gondoljuk, ez az igazi társadalmi összefogás, és akciónknak már az egy nagyon fontos eredménye, hogy ennyi különböző ember összefogott miatta egy közös cél érdekében.

A Vastagbőr&MKKP-kampányszámlák ma reggeli állása egész pontosan 28.916.239 forint.

Íme a Magnet-bankszámla statisztikája, és hamarosan jövünk a Paypal-adatokkal is.

Illetve egyéb statisztikák készítésén is dolgozunk, nemsokára azokat is mutatjuk.

 

Az adományok „könyvelése” a korábban kapott excel-segítségeknek hála felgyorsult, és külön köszönet Lászlónak, aki írt nekünk két olyan makrót, amik végképp minden problémát megoldanak.

Minden támogatást nagyon szépen köszönünk!
A pénzbeli támogatásokat, a bíztató/jópofa utalási közleményeket, és a levélben érkező ötleteket, valamint önkéntesmunka/segítségfelajánlásokat is.

Adományokat továbbra is fogadunk, de fontos, hogy cégektől nem, csak magánszemélyektől, és tőlük is csak maximum 150 ezer forintot egy évben.

Bankszámla adatok: 

Bankszámlaszám: 16200106-11565857

IBAN: HU56 1620 0106 1156 5857 0000 0000

SWIFT: HBWEHUHB

Számlavezető bank: Magnet

Számlatulajdonos: Erdélyi Katalin

Paypal-támogatás:

 

Megosztás