Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ellenplakátokra gyűjtünk, adakozz!

Kétfarkú Kutyapárt és Vastagbőr közös projekt, stílusos visszavágás a kormánynak.

A Fidesz gyűlöletkampánya már annyira elfajult, hogy muszáj valami rendhagyót csinálni ellene. Nem elég, hogy 300 millió forintból telerakták az országot  a bevándorlókat megszólító magyar (!) nyelvű plakátokkal, azokat a rendőrök – az ORFK szerint az alaptörvényben rögzített feladatuk miatt – még őrzik is, és beviszik azokat az embereket, akik letépik/lefújják a nekik nem tetsző idegenellenes hisztériakeltést megtestesítő reklámtáblákat.

Nekünk sem tetszenek ezek az állami plakátok, nagyon nem. Mivel azonban ezekkel most nagyon helyesen nagyon sokan foglalkoznak, mi valami mást találtunk ki a véleményünk kifejezésére. Ellenplakátokat.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt és a Vastagbőr közös projektjének keretében adományokat gyűjtünk arra, hogy méltón visszavághassunk a kormánynak. Szerényebb keretek között ugyan, de a saját módszerüket ellenük fordítva, stílusosan. Mert úgy gondoljuk, hogy a kötelességünk megmutatni a világnak és magunknak, hogy attól még mert egy ilyen kormányunk lett, mi nem vagyunk ennyire primitívek.

A célunk az, hogy hivatalosan, legálisan, piaci alapon kibérelünk* 50 db óriásplakátot 1 hónapra, amiken a bevándorlóellenes állami demagógiára reagáló üzeneteket teszünk közzé.

Ehhez 3 millió forintra van szükségünk. Tudjuk, nem kevés pénz. De ha sokan utaltok akár csak fejenként pár ezer forintot is, összejöhet. Akkor meg tudjuk mutatni a Fidesznek, hogy nem veheti semmibe az emberek véleményét, mert van nekik, és nem félnek kimondani, nem nézik tétlenül a kormányzati ámokfutást.

Az MKKP-Vastagbőr ellenplakát-kampányának nyitottunk egy vadonatúj bankszámlát, ahova az adományaitokat küldhetitek. Az adományokért ellenszolgáltatást nem nyújtunk az adományozóknak. Csak magánszemélyektől fogadunk el adományt, és egy embertől egy évben maximum 150 ezer forintot. A legkisebb támogatás is számít, adakozz!

Bankszámlaszám: 16200106-11565857

IBAN: HU56 1620 0106 1156 5857 0000 0000

SWIFT: HBWEHUHB

Számlavezető bank: Magnet

Számlatulajdonos: Erdélyi Katalin

——–

PayPal-támogatás:

 

Az adományokat 2 hétig, 2015. június 8. – 21.-ig gyűjtjük. Az adományok teljes összegét a plakátokra költjük, a kampány lezárultával pedig részletesen elszámolunk a bevételekkel és kiadásokkal. Ha 3 millió forintnál több adomány érkezik, akkor természetesen több plakátot teszünk ki, ha kevesebb, akkor értelemszerűen kevesebbet: annyit, amennyire elég a pénz.

A kampány lezárultáig a kampányszámlára érkezett adományokat és a számla aktuális állását minden este az alábbi táblázatban frissítjük, ahol tételesen szerepelnek a kapott adományok és az adományozók anonimizált nevei.

Készítettünk már terveket is, de akinek van jobb ötlete, vagy bármilyen javaslata a projekttel kapcsolatban, az írjon a [email protected]-ra.

Köszönjük!

Példaként készített plakátjaink, nem konkrétan ezekre gyűjtünk, küldj jobbat emailben:

 

 

 

 

 

*: a plakátokat terveink szerint a kormánnyal hónapok óta harcban álló Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Zrt.-től fogjuk kibérelni, mert a másik lehetőség az ESMA-cégcsoport, ami a kormánykedvenc Garancsi István érdekeltsége, akinek egy vasat sem adunk önként

 

Megosztás