Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A közmédiában már az ellenzék a hibás a trafikos gyilkosság miatt

A bevándorlók elleni kampány nem elég, még előkapták a halálbüntetést is a Fidesznél.
Jobbról előzni a Jobbikot, nem tudom ki találta ezt ki, de nem lesz ennek jó vége.

Rogán például legitimnek tartja a halálbüntetésről szóló vitát, mert erről a magyar társadalomnak nem volt módja dönteni, ugyanis nem népszavazás, nem a parlament törölte el a halálbüntetést, hanem az Alkotmánybíróság. Nos, a halálbüntetést valóban az Alkotmánybíróság törölte el 1990-ben, 2003-ben a magyar választók kifejezték a véleményüket a halálbüntetés kérdéséről is, amikor népszavazással eldöntöttük, hogy tagjai leszünk az Európai Uniónak.

Ashampoo_Snap_00061

Magyarul: ha akasztani szeretnétek, semmi akadálya, csak ki kell lépni az EU-ból. Persze a 6000 milliárd forint sem fog jönni, de ugye valamit valamiért.

A közmédia esti műsorába is remek szakértőt találtak, úgy néz ki, hogy a CÖF-ös ifj. Lomniczi nem ért rá, így a Nézőpont Intézettől Nagy Dánielt hívták meg. Mást nem is kérdeztek meg a témáról, mert ugyan minek összezavarni az embereket. Egy téma, egy elemező.

Nagy az ellenzéki reakciókat felületesnek nevezte  és azt mondta: az ellenzékieknek is magukba kellene nézniük, mert „a trafikosok ellen felhergelték a társadalmat”, és mostanában elég sok bűncselekmény történik a trafikokban.

Ezt leadták a Híradóban és a Ma Estében is.

Gondolom, holnap jön az, hogy „Gyurcsány a hibás„.
Már csak egy lépés.

Megosztás