Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Már VV Aurelio is körberajzolta Bayer Zsoltot

Tegnap Bayer Zsolt adott egy szomorkás-anekdotázós interjút a Hír24-nek. Igencsak ajánlott olvasmány, sok minden kiderül jobboldal nagy megmondóemberéről.
Az interjú egyik részében egy igencsak váratlanul felbukkant szereplőre terelődött a szó, mégpedig a Való Világ egyik játékosára, Aureliora.

– Ha egy marslakóval megnézetnénk az 1976-ban forgatott Abigél című sorozatot, aztán meg a Való Világ hetedik szériáját 2014-ből, az RTL Klubról, benne a nem tudom, kinek a faszhelikopterével… Hogy is hívták azt a faszt?

– Aurélió.

-Az! Ahogy Aurélió pörgeti a faszát! És aztán megkérdeznénk a marslakót, hogy ön szerint melyik volt a klasszabb, az emberibb, a humánusabb világ, bizonyára azt mondaná, hogy nincs kérdés, mert az ott érték, ez meg egy rakás szar. Az Abigéltől harminc év alatt sikerült eljutni Aurélió faszhelikopteréig. Félve mondom, hogy ezért kár volt rendszert váltani. Ha a szabadságunk célja ez, akkor mi végre a szabadság? Tényleg ezt akartuk? (…)
A vasárnap zárva tartás lényegében ugyanaz, mint az Abigél versus Aurélió. Így van élére rakva a kérdés! És ha szabadság egyenlő faszhelikopter plusz a piac mindenhatósága, akkor én szarok a szabadságra. A valóság riasztó. A világ nem érdemeli meg a tiszteletet.

A Hír24 nem volt rest megkérdezni magát Aureliot, hogy mit szól ehhez:

„A farkam nagyon megtisztelve érzi magát, hogy ez a Bayer Zsolt a szájára vette. Igazából azt sem tudom, hogy ki ez, de az biztos, hogy fele annyira sem híres, mint én. Nagyon örülök, hogy ennyire el van foglalva a faszommal, végre a férfiak is foglalkoznak vele. És hogy hova jutott ez a világ? Lehetne arról is beszélni, hogy ötven éve nem lehetett volna felvállaltan meleg egy politikus vagy egy színész. Ki gondolta volna ötven éve, hogy egy nő-férfi Conchita Wurst nyeri az Eurovíziót? Meg hogy a németek rúgnak a braziloknak az elődöntőben? Ez a Bayer vakarja ki a csipát a szeméből, mert ez a 21. század, haladunk a korral. Ezt vagy elfogadja, vagy költözzön vissza az őskorba”

Aurelio a helikopterezős faszi.

 

Így múlnak el régi idők dicső napjai, amikor már egy trashreality fotbalista játékosa is lazán helyreteszi a régi idők dicső napjain kesergő Nagy Megmondóembert.

A Bayer-interjúhoz pedig csak egy annyit: aki kurvának áll, ne keseregjen.

bayer

Megosztás