Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Csak megtalálta a nem létező tanulmányt az NGM a vasárnapi zárvatartásról

Mivel kiszúrtam a kormany.hu-n, hogy 3,2 millióért rendelték meg a tanulmányt még 2011-ben a helyzet nem lett túl rózsás az NGM-ben, főleg, hogy a tanulmány készítője is elismerte, hogy megírták átadták az NGM-nek.
Vagy tényleg elkészült és akkor hazudnak, vagy nem készült el és akkor a semmiért fizettek ki 3,3 milliót, ami pedig  bűncselekmény.

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2011-es külső beszerzései közül csak az M.S. Concord Tanácsadó és Szolgáltató Bt-től megrendelt közvélemény-kutatás foglalkozik a vasárnapi pihenőnappal. A cég 2011 áprilisában készített felmérést a vasárnapi nyitva tartás lakossági megítéléséről a minisztérium megrendelésére. Ebben 800 főt kérdeztek meg vásárlási szokásaikról” – olvasható az NGM közleményében.

De ez még nem is az a hatástanulmány, amire a Népszabadság hivatkozik, állítólag nem egy, nem kettő, hanem három tanulmány is lehet. Őrület! Le kell mindet tagadni!

Az NGM ki is tette ma az egyik tanulmányt.
Szép győzelem, csapatmunka!

Apropó, az államtitkár lemondott már, hogy hamarabb utolértük, mint egy sánta kutyát?

Itt az eleje, a vezetői összefoglaló:

A kedvencem:
Ennek egyik oka lehet, hogy nem szeretnék, ha direkt “hatalmi” eszközökkel befolyásolnák a vasárnapi szokásaikat és viselkedésüket.”

Screenshot_00745 Screenshot_00746 Screenshot_00748 Screenshot_00749

 

Megosztás