Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Párbeszéd Magyarországért most megmutatta

Mikor már reggel azt olvastam, hogy „Karikaturistával készíttet önmagáról csoportképet a PM elnöksége” címmel tart sajtótájékoztatót a PM, egyből tudtam hogy csodálatos performansz lesz. Azokat meg ugye gyűjtöm, 7 év alatt már szép kövér a gyűjtemény.

„A párizsi tragédiától és egyes hazai sajtóorgánumok szűklátókörűségétől megdöbbenve, a PM elnöksége saját magán kívánja demonstrálni, hogy a kritika, akár még a kifigurázás is, szerves része a szólásszabadságnak.” – írta a PM.
Nagyon helyes, lássuk!

A szólásszabadság mellet és Rogán-Harrach-Vona-Schiffer-Tóbiás ötpárti agymenés ellen is lehetett volna frappánsan tiltakozni, de ugye eleve magyar politikusokról van szó, azon belül is a teljesen agyhalott baloldalról, azon belül is a PM-ről.
Teljesen biztos voltam, hogy fullba fogják nyomni a kretént.

Íme:

Karácsony Gergely; Szabó Tímea; Mach Péter; Erõss Gábor

Párizsi vérengzés – Karikatúrát készíttettek magukról a PM politikusai
Szabó Rebeka, Karácsony Gergely, Szabó Tímea, Mach Péter és Erőss Gábor, a Párbeszéd Magyarország (PM) politikusai a párizsi Charlie Hebdo szatirikus hetilap szerkesztősége ellen január 7-én történt terrortámadás kapcsán A kritika a szabadság része címmel tartott sajtótájékoztatójuk keretében karikatúrát készíttetnek magukról Zsoldos Péter karikaturistával (elöl) a fővárosi Liszt Ferenc téren 2015. január 16-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán”

Most fosta össze magát minden sötétben lopakodó szólásszabadság-korlátozó!

Ennél egyszerűbben nincs feljebb, kimaxolták!
Úgy mutatják be, hogy a karikatúra, a kritika, a kifigurázás a szólásszabadság része, hogy egy utcai rajzoló nagy orrot rajzol nekik, meg nagy fejet!

Tudjátok mi a kritika?
Ez.

Karácsony Gergely; Szabó Tímea; Mach Péter; Erőss Gábor

Mert ez vagytok.

Megosztás