Minden idők legrosszabb kampányvideója

Hét éve csináljuk a blogot, de ilyen rossz kampányvideót még nem láttunk. Azt hittük, hogy a tavaszi baloldali bénázást nem lehet alulmúlni? Nos, mindannyian tévedtünk. A tét most alacsonyabb, így lendületből lerúgták az amúgy már alacsonyabbra helyezett lécet.

Itt például a budapesti MSZP elnöke, Kunhalmi Ágnes próbál valamit …valamiért. Kunhalmi az a hölgy, akinek a budapesti kerületek szocialista vezetése meghelikopterezte a szerszámot a színe előtt. Kunhalminak egy feladata volt, hogy a lehető legszélesebb összefogás jöjjön össze Budapesten, ahol a 3 ellenzéki párt kvázi a legjobb eredményt érte el, megfejelve ezt egy remek közös főpolgármester-jelölttel, vállalható jelöltekkel és programmal, gördülő kommunikációval és minimális botránnyal. Nos, ezek közül egyik sem sikerült neki, mindegyikben megbukott. Mindeközben amíg Kunhalmai a fentieken dolgozott, olyanokat posztolt ki a Facebookra, hogy nagyon tetszett neki a Galaxis őrzői és megy újra megnézni. Nekem is tetszett, csak nekem ezalatt nem kellett főpolgármester-jelöltet keresgetnem.

Szóval Kunhalmi képes volt videóformában leforgatni egy mérsékelten sem poénos MSZP-képet.

fzenckt4gi8bkbpoyl9l

 

Videó:

 

Szerintem jövőre már minimum tananyag lesz ez a kampány, a fenti videóban csak a következő dolgok nem derülnek ki: Kicsoda ő? Mit akar?
Kunhalmi Ágnes amúgy csak most lesz 32 éves, de már úgy affektál, mint Lendvai Ildikó.

A teljes baloldal, Gyurcsánytól Szanyiig, Kunhalmitól Bokrosig, az MSZP elnökétől (a neve sem jut eszembe) Horváth Csabáig egy atomsivatag, egy dögkút. Innen már nincs kiút, nincsen meg sem a szellemi, sem a személyi, sem az anyagi feltétele semmilyen megújulásnak. Végül csak kicsinálták magukat.

Na mindegy, 8 másodpercben itt van az egész baloldal egy videóban.

 

 

De már van Ponyvaregényes változat is:

 

Klasszikus Trópusi Vihar & Taxisofőr crossover:

 • 7esbusz

  Szerintem ezek a fidesz fizetett ügynökei. Vagy balfaszok. (szó szerint) Hogy melyik a jobb, azt ki tudja…

 • hammurabbi

  Na igen ,még az is lehet ,hogy ez a videó a felnőtteknek ……..és nem a-csak -(sic!)megnőtteknek szól,mármint szellemiekben,de ez az önkén elbutult társadalom visszafejlődött,elgyerekesedett,ezt egy online oldalon előttem írta egy hölgy:

  “Soraiból azt olvasom ki, hogy nem szavazott senkire. Ez nagy hiba volt,
  hiszen az Ön életéröl van szó. Külföldön élek, szívhez szóló levelet
  kaptam, hogy szavazzak a FIDESZ-re. Elöször is, nekem ne mondja meg
  senki, kire szavazzak. Másodszor, nem szavaztam senkire, mert nem ott
  élek, nem ott dolgozom, nem tudnám viselni választásom következményeit.
  Nem dönthetem el, hogy Mari néni vagy Pista bácsi milyen kormány alatt
  éljen. De nem akarok már külföldön szégyenkezni, hogy magyar vagyok. A
  házi orvosom azzal fogadott, micsoda körülmények vannak a maga
  hazájában? Mit mondjak rá? Hogy egy diktátor uralkodik? A magyar nép
  meg tür? Nem kell azt mondani, aki többet foglalkozik Magyarországgal,
  teljesen képben van. EU nélkül Magyarország már régen Bulgária mögött
  lenne, hiába is szidja az eu-s politikusokat. Ha nem kell az EU, tessék
  kilépni. Kis rés helyett kitárt ajtón mehetne ki. Utána beléphet,
  magával rántva az országot, egy másik kitárt ajtóba. ”

  Én csak ennyit akarok hozzátenni.
  “S kérje számon rajtuk “az ígéreteket szabadságról, jólétről,
  demokráciáról”, mert ezek már Orbán előtt ködbe vesztek.” – kis naiv…
  Kis szemelvény 1986-ból:
  “Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
  A doktornő (Lévai Anikó, – a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha
  esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán
  Viktort, – a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye
  azonnal szabadulna.” Horváth István volt akkor éppen Kádár
  belügyminisztere és Stumpf István apósa…

  Ismerjük már Fidesz-politika alapmondatait:
  “Ne azt figyeljék, amit mondok…” és “csak nem gondoltad komolyan?”

  “Húszévembe került, mire végleg legyőztük őket, és Magyarországnak 2011-ig
  tartott, mire Európa utolsó posztkommunista államaként végre új
  alkotmányt fogadott el.”

  Bizony, bizony kemény harc volt ez Viktor fiam. Ha így haladsz, akkor nem is olyan sokára sikerül visszaállítanod “egypártod” és személyedben azt, ami ellen olyan keményen harcoltál.

  Ha meg esetleg még azt is elmesélné nekik – afféle történelemóra gyanánt –
  hogy a Fidesz ultraliberális pártként látta meg a napvilágot és hogy
  maga Orbán Viktor volt a legnagyobb liberális Magyarországon – egészen
  1994-ig, amikor a választási vereségből rájött, hogy populizmussal több
  szavazatot lehet nyerni, hisz megvezethető hülyéből mindig több lesz.
  Remélem ,hölgyem ,hogy adtam valamit hozzá……..

  • kó pál

   Neki senki ne mondja meg kire szavazzon? Hát azt neki senki nem is akarja megmondani. Gondolom azt se szereti, ha azt a reklámot kapja, egyen egy hamburgert a mekiben, vagy vegyen cipőt a cipőboltban. Mert neki senki nem mondja meg, mit és hol egyen. (Akkor ne olvasgassa a reklámokat és máris meg van oldva élete nagy problémája.)

   Elég egyszerű a kis nő, még akkor is, ha sikerült egy mosogatói állást találnia valahol nyugaton.

   • hammurabbi

    Olyasmi,vagy hasonlója -mosogatói állás-már van pár százezer magyarnak külföldön,ha ez és sok más efféle nem ébreszti fel a magyarokat igaza van Kertésznek.
    Igaz neki ettől független is igaza van.

    • kó pál

     Dehogy van igaza Én magyar vagyok és harminc éve vállalkozó. Egyébként a magyarok és a lengyelek közt volt legtöbb nemes. Azokat semmiképpen nem alattvalónak, szolgának nevelték. Nem véletlenül minket irtottak ki a törökök, mert mi ellenálltunk, és például az oláhok nem. a XV. században még több magyar volt mint oláh. Nem csak Magyarországon, mert itt akkoriban alig éltek. Hanem összesen. Meg lehet nézni, hogy Biharban a török előtt összesen tíz oláh falu volt a kétszázból, a török után meg túlnyomó többségbe kerültek az oláhok, egy két falu kivételével.

     Szóval csak a hazudni lehet, hogy a magyar genetikailag alattvaló. Éppen hogy nem.

     • Ironfist

      Mi az, hogy “éppen, hogy nem”? Te is ilyen turbómagyar vagy, aki azt hiszi, személyesen a magyar nemzet szülte jézust, meg mi a szíriuszról származunk, és felsőbbrendűbbek vagyunk mindenkinél? Kac-kac-kac…

      Örülnék, ha azok, akik nemzetek genetikájába ássák bele magukat a nethuszárkodás fegyverével, nem pedig a genetikáéval, azok rádöbbennének, hogy genetikusan a homo sapiens sapiens fajhoz tartozunk, és nincs semmi alá-, vagy fölévalóság.

     • Rufus78

      “Azonfelül mi magunktól semmit se tudunk csinálni, ha mások ki nem kaparják nekünk a jobb időket, mert élhetetlen a magyar. Locsog a szabadságról, de azt se tudja, mi fán terem. Azt hiszi, a szabadság azt jelenti, hogy nem kell dolgozni. Innen is van, hogy mikor pihenni akar, szabadságot kér. A pihenést nevezi szabadságnak. A kocsisom szabadságot kér, vagyis inni megy a kocsmába, az írnokom szabadságot kér, vagyis hazamegy az anyjához és két hétig alszik a méhesben. Ez nekik a szabadság. És ez így megy föl egész a miniszterig, az is szabadságot vesz, elmegy fürödni Ostendébe. Ilyen szabadsággal elpusztul aztán a nemzet, és sehol egy vezető szellem, aki ebből felrázza.”
      / Mikszáth Kálmán: A Sipsirica /

 • Járványos hideglelés

  Hiába látom, egyszerűen nem hiszem el, hogy akad ember aki úgy gondolja, hogy ezzel bárkit el lehet csábítani szavazni. Négy év után az ellenzék üzenete még mindig csak ennyi, hogy mi nem vagyunk Orbán Viktor? Így meglesz a kétharmad 2018 -ban is.

  • andras nagy

   Igazából az elmúltötév fideszes útonállása után pont elég lenne üzenetnek annyi, hogy “mi nem vagyunk az orbánviktor”, ha legalább ezt az egy üzenetet értelmesen tudnák artikulálni, és valaki olyasvalaki mondaná, akinek el is hisszük.

   Könyörgöm, a városban minden második sarkon ott áll a fideszes korrupció emlékműve, a nemzeti dohánybolt, erre ezek mivel jönnek, a Vitézy Dávid Pályaudvarral, WTF???

   • kaldor

    Én vitatkoznék azzal, hogy ennyi elég. 2010 óta a csapból is az orbánozásuk folyik (én mostanra már kezdem nagyon unni, hogy őszinte legyek), de nincs annyi hitele egyiküknek sem, hogy ezzel kezdjenek valamit. És ahogy elnézem nem is lesz. Marad mindenki a “jól bevált” arcoknál, mert egyszerűbb egy jót orbánozni, mint megoldani az súlyos belső problémákat.

    Szerintem ezzel a kampánnyal bebiztositották az örök 2. helyüket. Már politikusként is nehéz rájuk tekintenem, mert csak egy rakás amatőr balfaszt látok. Új pártok szervezésébe kéne kezdeni, az az igazság…

    • andras nagy

     Nem azt írtam, hogy TŐLÜK elég, hanem, hogy elég lenne, ha…

 • uti

  Szerintem meg ma már a ha van sapka, ha nincs sapka effektus van. A gyengébe mindenki belerúg, kötekszik. Egyébként is ezek elég szubjektív dolgok. nekem pl. tetszik. Fiatal csajszi, jól beszél, és a topic-ok, tök jól kifejezik ezt az autokratikus, kivagyisággal leöntött, látványpolitizálással bekent, nemzeti lószart. Ez legyen a legnagyobb baj a baloldalon!

  • kó pál

   És ezt várod egy városvezetőtől, hogy szép legyen, fiatal és csajszi? Máris biztos a siker.:(((

   • uti

    Akkor a soraim nem voltak világosak. Az alap az, h. értelmes, slágfertig, jól kommunikál, a várost, a várospolitikát érzi. Ezen felül annak örül az ember, hogy fiatal, nő, és szimpatikus. Így talán érthető.

  • Rufus78

   Nekem éppen ezért csalódás Kunhalmi, mert egy értelmes politikus képét lenne képes nyújtani, akiben még a csöcsfaktor is benne van… erre őt is lehúzza a mocsár, és kijön egy ilyen vírusvideóval, ami egy héttel a választás előtt semmi másra nem lesz jó, mint hogy közröhejjé váljon az ő alakja is. Ennél a videónál az sem lenne sokkal rosszabb, ha előkerülne valami szoftpornója a 90-es évekből, akkor is ugyanígy beszélnének róla, viszont az emberek jobban elnézik a szexet, mint a hülyeséget.
   Ezt a videót ezekkel a “poénokkal” simán kiadhatta volna mondjuk a Fiatal Baloldal vagy az Együtt, az ő profiljukba illik, miközben a “topic” az ő esetükben is működne (mert a gőg és az átnevezési mánia ilyen kombinációja nem rossz, bár a politikai pedofíliát hanyagoltam volna), de Kunhalmi ezzel pont azt a komolyságot játssza el, amire új baloldali vezetőként égető szüksége lenne. És most mi lesz? Idétlen, úgy van!
   Rá kéne már jönni arra, hogy nem lehet, de nem is kell egy cirkusz összes szerepét eljátszani egy személyben, mert az ember nehezen fogja komolyan venni a bűvészt, ha fél órával előtte bohócként még tortákat kent szét az arcán! Munkamegosztás kéne, és nem csak szakterületek szerinti, hanem megszólítani kívánt célcsoport szerint is.
   A legnagyobb baj meg az, hogy ezeket egy elsőéves médiaszakos is elmondaná, ha megkérdeznék… de nem teszik…

   • uti

    Sztem meg nem idiótaság. Maga az egész video (gerilla) reklám egy teljesen új irányzat. Ha nem lenne benne meglepő – konzervatív őskövületeknek idiótaság – akkor nem működne a gerillaság.
    A gerillaság lényege a következő:
    Nincs pénzem, nem tudok nagyon reklámozni (nyilván a FIDESZ-nél ez nem szempont), de sok emberhez kell eljutnom. Ha vmi meglepő – ismétlem idiótaság – van benne, akkor az emberek felhívják rá egymás figyelmét, és továbbdobják a linkeket. Így óhatatlanul néhány gondolat, a párt maga becsúszik azok fejébe is, ahova egyébként nem jutnának el, akik nem kapcsolnak az ATV-re és nem próbálják meg akár interneten elérni a Klubrádiót. Ilyen 1xű.
    Hogy ezt is lehetne esetleg még jobban csinálni. Hát biztos. Ennek is vannak profi szakemberei, de mint minden, az is pénz, ami ezen az oldalon nem áll simicska számra.
    remélem érthető voltam, és köszönöm a megértést.

    • Rufus78

     Ha már ennyire érthető vagy, talán azt is megérthetted volna, hogy nem a gerillavideó intézményével van bajom. Ja, persze, akkor nem tudtál volna konzervatív őskövületezni…
     Tudom, hogyan és miért működik, csak kérdés az, hogy ehhez biztosan Kunhalmi-e a legalkalmasabb arc, akit ilyenre fel kell használni, és szerintem nem, és ez baromira nem pénzkérdés.
     Meg hadd ne sírjam már tele a párnámat szegény csóró MSZP miatt, amikor nem profi szakemberekről, csak egy médiaszakos gyakornok szakmai tudásáról beszélünk.

    • nedudki

     Ez pont gerilla-videónak szar. Ez az ATV-be való – kizárólag az a nyugdíjas nézőközönség találja viccesnek, Ágikát meg aranyosnak. Pont az a baj, hogy nincs benne meglepő, inkább kínos “saskabarés”
     Ha gerilla videót akarnának kitalálnának valami szokatlant és fiatalosat – ráültetnék egy motorra vagy elküldenék sziklát-mászni. Őt még jeges vödörrel is érdemes lenne öntözgetni (mondjuk bikiniben) ezeket esetleg osztogatnák az emberek. Vagy “kiszivárogna” egy felvétel, ahol jókedvű, fiatal csajnak tűnne – mondjuk egy karaoke-bárból vagy a válogatott meccsen valaki “véletlenül” felveszi, hogy üvöltve szurkol a magyaroknak (ahogy Gyurcsány “kiszivárgott” táncos videójánál) Ezekkel esetleg lehetne kicsit árnyalni az mszp-ről kialakult képet, ez működhette gerilla-videoként, de ez
     így szánalom.

     • titanmanus

      Kunhalmi 32 éves? o.O Én azt hittem 41-42. A feleségem 33 de a mai napig kérnek tőle igazolványt ha bort vesz (nekem), mert max 17nek néz ki. :)

     • hivatásos naplopó

      ha kép nélkül csak hallgatod a videót, akkor simán lehet egy 60as csaj is, de tény, hogy fejre is minimum 40

   • Tapmancs

    “ha előkerülne valami szoftpornója a 90-es évekből”

    Öhmmm… Ha most 32 éves, akkor 2000-ben is csak zsenge 18 éves volt. Ha tényleg belemegyünka 90-es évek bugyraiba, akkor…

  • http://anothernonight.blog.hu no-night

   Erről a picsáról nekem a provident reklámarca jut csak eszembe, aki csak csönget, és adja a legyezőben kirakott bankót. De az legalábbk kussol, és nem nyomja ilyen öregasszonyosan a demagógiát.
   Egyébként meg Semjén-lovasszobor, Shit Pál múzeum? Látszik, hogy nem tudnak semmit, hogy a kemény diktatúra mit jelent. A Lévai Anikó családsegítő központ, az Orbán Ráhel fesztiválközpont és az Orbán Gáspár sportiskola már találóbb lenne.

 • Ironfist

  Nabazmeg. Ezek nem tanulnak. Tényleg ennyire képtelenek a Fidesz hibáit (van belőle sok, csak találomra bele kell nyúlni a tevékenységükbe) felhánytorgatni? Tényleg annyi sütnivalójuk sincs, hogy azt teszik bele a negatív kampányukba, ami miatt egy emberként hörrent fel az egész ország? Csak annyit kéne erőltetni, hogy “TRAFIKMUTYI, GYÖKEREK! STADIONOK!” És kész is volna a kampányuk. A fidesz egyre magasabbra dobja a labdát, közben Orbán meg vihog, hogy az ellenzékben egy olyan ember sincs, aki csak megpróbálná lecsapni…

  Könyörgöm… van más választásunk? Balfasz baloldal, diktatúra a fidesszel, vagy Jobbik, aki chemtrailben, meg ilyesmikben hisz? (LMP-t már ide se vettem, azok azért bohócnak is gyengék). Senki…? Egy értelmes sem?

  • Etilcsoport

   Ha ugyesen emigralsz, 5-10 ev mulva akar szavazhatsz is egy vallalhato formaciora valahol a haldoklo nyugaton :)

   • Ironfist

    Öcsém-hugom már a hanyatló Németeknél keres fejenként 2000 eurót havonta, anyám, meg apám meg jövőre megy utánuk, csak ők már bőven 50 felett vannak, szóval nekik nem olyan egyszerű, de ők is fognak találni valamit. Én meg egyelőre maradok, és felügyelem a kiadott lakásunkat. De aztán el lesz adva, és bye-bye Hungarisztán!

    • Etilcsoport

     Én 3 és fél éve már a cseheknél növelem a GDP-t. Jó hely, ajánlom. Ja, és hétvégén Brno-ban Tankcsapda koncert lesz!

    • http://www.taxierden.hu Meridian74

     “2000 eurót havonta”
     Az németországban nem sok pénz… abból 1800 elmegy a megélhetésre, minimum. 1400 körül van a minimálbér arrafele, és a minimál bér az ott valóban a minimál megélhetés. Az más kérdés, hogy nálunk sem 60ezer a minimálbér, hanem valójában minimum 87ezernek kellene lennie… és még az is elég nyomorúságos dolog.

     • hivatásos naplopó

      te is kint dolgozol hogy ennyire jól tudod, vagy szokás szerint otthonról a kanapéról próbálsz okoskodni?

     • http://www.taxierden.hu Meridian74

      Nem élek kint, de olvasgatok a témában, kinn élő magyaroktól.
      Meg aztán, akkor miért 1400 EUR a minimálbér Németországban? Parasztvakításból?

     • hivatásos naplopó

      akkor hazudnak, te meg elhiszed. én Münchenben élek, 1800 euró egy főre már a habzsidőzsi kategória beleszámolva a heti minimum egy sörözést is.

     • http://www.taxierden.hu Meridian74

      Az tény, hogy nem élek kint, így reálisan ezt nem tudom megítélni. Az is tény, hogy arrafele korrektebbül határozzák meg a létminimumot, nem úgy, mint nálunk.

      De nálunk az sem szokatlan, hogy erős szaktudás igénylő munkakörökre (pl szvsz a felhasználók támogatása is ezt jelenti, mivel pont arról van szó, hogy van ~170 felhasználód, akit supportolni kellene, mint (főállású) rendszergazda, de egy sem rendelkezik azzal az ismeretekkel, amit tőled várnak el, az ugye már emiatt megfelel ennek, de nem mellesleg ez csak egy része a feladatok listájának) is lófaszt akarnak fizetni, legutóbb belefutottam ilyesmibe, pedig multi cég volt, de a 400K HUF brutto fizetési igényre csak hümmögtek… ez egyébként ~1320 EUR átszámolva (persze ehhez még a cégnek van járulékos költsége, összesen kb 1700 EUR cakk-pakk), de nettoban ez kábé 265K HUF (ez 850EUR – csak a viszonyítási alapnak, a fenti 1800 EUR-hoz képest). Mondjuk még fut az álláshirdetés, még visszahívhatnak 2. körre, de nem hiszem, hogy ez lesz.

      Nem vigasztal, de van egy kollégám is, aki szintén hasonló munkakörökben dolgozik, ő mondjuk már vállalkozik is ebben, mikor beszélgettem erről vele, mondta nekem, ő is hasonlókat tapasztal.

     • hivatásos naplopó

      Mondjuk az az 1400 EUR így belegondolva jóval magasabb szint egy minimumnál, nem lehet ez bruttó volt? mert akkor már belecsúszik a szűkös kategóriába szépen. Azt meg hogy otthon mi a létminimum azt sajnos tudom, 18 éves koromban félarvaként és egyedülállóként voltam egyetemista, a magyar államnak sikerült megállapítani a járadékomat a minimum 60%ban úgyhogy választhattam, hogy eszek vagy befejezem az egyetemet.

      Az multikkal otthon hasonlóak a tapasztalataim, a bérköltségeket szeretik alacsonyan tartani úgy, hogy közben jól csenget az anyacég az adott projektért, szóval ez nem kirívó eset sajnos.

     • http://www.taxierden.hu Meridian74

      Az biztos hogy brutto az az 1400EUR… de asszem a németeknél a minimálbér csak keveset adózik, tippre 1200EUR a keresőnél marad.

      Ha jól emlékszem most valami 8.5 EUR a minimál órabér, eddig ilyen nem volt, most már van (vagyis lesz, 2015. január 1-től). Ez kb 1400-1450 EUR/hónap
      Arra is emlékszem még, hogy tavaly decemberben az amazon.de -nél micsoda tüntetések voltak, szintén a bérek miatt…

     • hivatásos naplopó

      Szerencsére a minimálbért nem ismerem ezért arról nem tudok érdemben nyilatkozni, hogy mennyit adózik. De ha 1200, akkor abból lehet egy pici bérlakásod egy külsőbb kerületben, erre elmegy kb 5-600, bérlet 70, telefon + net 30. Akkor is marad 500 euró kajára ami nem sokkal drágább mint otthon, szóval nem annyira kétségbeejtő. És itt még hozzá sem számoltam a segélyt. Valamint Münchennel számoltam a lakást ami az egyik legdrágább.

     • Ironfist

      A francia határ környékén nem ilyen drámai a helyzet. Öcsém ott épp kutyatápot csomagol, havi 1300-ért, és rendesen elél belőle. Hugom irodában dolgozik már, havi kétezerért. Én meg Dortmundban dolgoztam, és ugyan én magyar cégen keresztül, ami csúnyán lehúzott (tízen laktunk egy háromszobás lakásban, aminek 400 euró volt a bérleti díja, de bérleti díj címén fejenként 300-at elszedtek tőlünk. Csak hogy egyet említsek.), de azért tudom, mi milyen drága. ugyanennyiért láttam viszont hirdetve házat egy újságban, és a többi sem volt sokkal drágább. 4-500 euró között adtak ki ott albérletbe házakat.

     • Ironfist

      “Az németországban nem sok pénz… abból 1800 elmegy a megélhetésre, minimum.”

      Parasztvakítás. Átszámolva simán ugyanannyiért jönnek ki, mint itthon. Csak majdnem 5ször jobban keresnek. 400 euróért már házat lehet bérelni, az élelmiszer meg átlagosan ugyanannyiba kerül, mint itthon. Van, ami kicsit drágább, van, ami kicsit olcsóbb. Szóval az az érv, hogy “lehet, hogy külföldön többet keresel, de annyival többet is kell kiadnod” egyszerűen nem igaz. Én is voltam dolgozni Németországban, első kézből is megtapasztaltam.

     • hivatásos naplopó

      +1, a kaja először engem is meglepett, hogy mennyire nem drága. a lakás + a szolgáltatás ami durvának tűnik, de a keresethez képest már nem annyira vészes

  • Nandor Vass

   Azért annyira nem lehet túlhevítve a motivációjuk: nyilván Szíjjártó villa-tízmillióiból nekik is landol morzsa.

  • http://www.taxierden.hu Meridian74

   “TRAFIKMUTYI, GYÖKEREK! STADIONOK!”

   Trafikba nem járok, nem dohányzom, így az nem érint. Stadionba sem járok, a foci az egy nagy szar, így ez sem érint. Olyan, mint belőlem, sok van még ebben az országban. Szóval ez lófaszt nem ér.

   Viszont ha azzal jönnének: az orvosaink, tanáraink folyamatosan elmennek az országból, és ahelyett, hogy minden pénzt, amit lehetet volna, az egészségügy- és oktatási rendszer reformjába tették volna, ahelyett a fidesz inkább épített – mennyit is? – egy tucat stadiont, és a beígért elszámoltatásból (amiért az egészségügy, oktatás, és kompletten az ország gazdasága egy romhalmaz lett 2010-re) meg semmit nem valósított meg. “Féltek” a külföld reakciójától, holott 2/3-uk volt, de ezzel nem éltek, csak visszaéltek. Saját érdekeik szerint, nem az emberek érdekei szerint.

   Na, ez már ütősebb lenne.

   Az is igaz, hogy saját maguk ellen is beszélnének, meg azért van még sok komcsinak nagypofája is, mert nem kell félniük a felelősségrevonástól. Csak egyre kell ügyelniük: a Jobbik hatalomra ne jusson, mert akkor valóban lenne elszámoltatás. És az kurvára fájna, nekik. Nem nekünk.

   És kurvára nem érdekelné az EP-ben üldögélő Kancsal Szőrős Kolbászok (Konchita Wurst) véleménysírása. (a buzik már annyit szerepelnek, hogy nálam amúgy a liberálisok == nyomorék buzi drogos barmok. Halmozottan még cigány is az illető, vagy muszlim bevándorló…)
   Éppen elég hivatkozási alap lenne az, hogy gyurcsányék 2006-ban meghammisitották az EP felé a költségvetési számokat – hogy választásokat nyerhessenek ismét.

   • Ironfist

    Hát az a szakállas travi igazán elbújhatna már a búsba. Megnyerte azt a fost, mert mindenki jajjdepolkorrekt, de aztán lehetne elégedett magával, és befoghatná a pofáját lassan.
    Viszont attól mentsen meg valaki, hogy a Jobbik kerüljön hatalomra! Minifidesz, csak még nem voltak tűzközelben – másrészt meg aki hisz a Chemtrailben, az ne akarjon országot irányítani!

    • http://www.taxierden.hu Meridian74

     “Chemtrailben”

     na az legyen a legnagyobb bajunk, hoyg egyesek a chemtrailben hisznek… de amíg ügynökök, besúgók, volt komcsik osztják az észt és rabolják a közpénzt, az szvsz sokkal húsbamarkolóbb probléma.

  • Tapmancs

   “TRAFIKMUTYI, GYÖKEREK! STADIONOK!”

   Ezek már megvoltak a parlamenti választások előtt is, látszik mennyire hatotta meg az embereket. A birka népnek ez kell.

 • Virág et.

  Lehet nem kellett volna elhajtani Ron Werbert. A Falus-féle vödrös video meg ez egyértelművé teszi, hogy ezeknek fogalmuk sincs, hogyan kell kampányolni. Nem hiszem, hogy volt olyan ember, aki ezt (vagy a vödröset) megnézte és azt mondta, hogy “igen, ez az!”.

  Ez a Fidesz óriási mázlija, hogy ilyen tökelütöttek vannak a másik oldalon. A vigasz az legyen, hogy helyhatósági választásnál azért talán számít a jelölt személye is, tehát mindenki csak szavazzon arra, aki neki szimpatikus.

 • Rufus78

  Nana, Ágnes, ne tessék ennyire előre szaladni azzal a filmmel! Előbb tessen szépen kiganyézni az MSZP istállóját, aztán esetleg jöhet az ország, és utána, majd egyszer, lehet kacsingatni a Galaxis őrzése felé!

 • Stupido

  Jól van, nem kell ennyit prüszkölni! Ha semmi sem jó, nézzétek a gyerekkel kezetfogó, könnyező öregasszonyt megsimogató, kezetcsókoltató Orbánt!

  • Rufus78

   Már nem azért, de azt a videót az MSZP csinálta a Fideszről, lejáratási céllal, és nem önmagukat égették vele.

   • Stupido

    Nekem tetszik a videó, mert sajnos ez nem “vizió”, sok benne az igazság, s mint tudjuk, az igazság fáj! .. csak azt nem értem a baloldal miért fújog állandóan?

 • http://www.z0r.de InversioN

  Mondhat akárki akármit, nekem az országgyűlési választási kampány óta az a benyomásom, hogy az MSZP megalkudott a Fidesszel és ennek megfelelően ténykedik a többi párttal kapcsolatban. A dohos politikai hullák ráeszméltek, hogy némi pénzért és inszignifikáns pozícióért cserébe akkor már megéri eljátszani a pofozógépet és bomlasztani a baloldalt amennyire csak lehet ha már úgyse jók semmire. Mesterházy is kiélheti így a feltűnési viszketegségét és mindennek tükrében már érthető is Gyurcsány idei viselkedése.

  Ugyanis megkérdem: ki gondolja azt, hogy az MSZP nem megvásárolható kilóra?

 • ká er

  Ezen xsak nevetni lehet. Jó, először ledöbbentem persze, de újra meg kellett nézni, annyira mókás :) Köszönjük Ági, újabb szög a koporsóba! :)

 • nedudki

  Ez valahol borzasztó, de mesze nem a legrosszabb. Végül is a nyugdíjas Sas-kabaré rajongókat mozgósíthatja. Más meg úgysincs.
  Kunhalmi tökéletes szimbóluma a baloldal válságának. Van egy talán kissé buta de elvileg beszélni is tudó és főleg csinos fiatal nő. Beöltöztethetnék minibe és bőrdzsekibe, próbálnák megtanítani lazábban beszélni – egy modern csajnak nézzen ki. Erre egy 75 év alatt mindenkit irritáló, affektálós-óvónénis hanghordozást vesz fel, úgy öltözik mintha 50+ lenne, és a saskabaré legkínosabb szintjén viccelődik.
  Ez az egész tényleg a megújulásra való képtelenséget szimbolizálja.

 • http://fedor.blog.hu/ Kvasztics Fedor
 • lényeglátó

  Ennyi telik, ez náluk a “Szellemi elit”! „…el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan,alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
  Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!

 • Nandor Vass

  még több paródiát!!

 • http://www.taxierden.hu Meridian74

  Amúgy tényleg egy Lendvai-klón… használ botoxot vagy az még nincs? Mondjuk a vaskos pofabőr az arcán az már ready-ben van… hazudni már tud úgy, mint elődje.

 • Tatár József

  Nekem is tetszett a videó. Hajrá Ági, csak keményen, határozottan! Így tovább, akinek meg nem tetszik, nézzen mást :)))

 • hivatásos naplopó

  http://index.hu/napirajz/2014/10/08/miert/

  ha a robotos kisfiú mondatát belerakják meg 3 hasonlót, akkor már nagyságrendekkel jobb lenne a videó

 • Zoltan

  Mennyit kap az MSZP a Fidesztöl? Mennyibe kerül a megrendelt öngyilkosság? Szerintetek?

 • Horizont

  A videó nem jó ez tény! Nem kellett volna gyerekek szájába adni olyan mondatokat ami idegen tőlük. De!!! Kunhalmi jobb mint Selmeczi és jobb mint Lendvai. És hát jobb mint az egész Fidesz együttvéve. Amiről meg beszél az igaz. Akkor mi is a probléma a sok mellett? Én “bárkit” elfogadok még magát az ördögöt is aki a nekimegy a Fidesznek! Ennyi :)

 • doxi

  Namármost ez nem vicc. Jövőbelátás. Nem profi, az igaz, de minden szava meg fog valósulni.

 • Mim

  Ugye jól emlékszek, hogy mindenféle eladósodási gondjaik vannak?

  Ha igen.. akkor úgy tünik tőlük külső szaki és tanácsadó nélkül ennyire futja.
  Vagy csak direkt vesztésre játszanak – de miért tennék?
  Na mind1