Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Minden idők legrosszabb kampányvideója

Hét éve csináljuk a blogot, de ilyen rossz kampányvideót még nem láttunk. Azt hittük, hogy a tavaszi baloldali bénázást nem lehet alulmúlni? Nos, mindannyian tévedtünk. A tét most alacsonyabb, így lendületből lerúgták az amúgy már alacsonyabbra helyezett lécet.

Itt például a budapesti MSZP elnöke, Kunhalmi Ágnes próbál valamit …valamiért. Kunhalmi az a hölgy, akinek a budapesti kerületek szocialista vezetése meghelikopterezte a szerszámot a színe előtt. Kunhalminak egy feladata volt, hogy a lehető legszélesebb összefogás jöjjön össze Budapesten, ahol a 3 ellenzéki párt kvázi a legjobb eredményt érte el, megfejelve ezt egy remek közös főpolgármester-jelölttel, vállalható jelöltekkel és programmal, gördülő kommunikációval és minimális botránnyal. Nos, ezek közül egyik sem sikerült neki, mindegyikben megbukott. Mindeközben amíg Kunhalmai a fentieken dolgozott, olyanokat posztolt ki a Facebookra, hogy nagyon tetszett neki a Galaxis őrzői és megy újra megnézni. Nekem is tetszett, csak nekem ezalatt nem kellett főpolgármester-jelöltet keresgetnem.

Szóval Kunhalmi képes volt videóformában leforgatni egy mérsékelten sem poénos MSZP-képet.

fzenckt4gi8bkbpoyl9l

 

Videó:

 

Szerintem jövőre már minimum tananyag lesz ez a kampány, a fenti videóban csak a következő dolgok nem derülnek ki: Kicsoda ő? Mit akar?
Kunhalmi Ágnes amúgy csak most lesz 32 éves, de már úgy affektál, mint Lendvai Ildikó.

A teljes baloldal, Gyurcsánytól Szanyiig, Kunhalmitól Bokrosig, az MSZP elnökétől (a neve sem jut eszembe) Horváth Csabáig egy atomsivatag, egy dögkút. Innen már nincs kiút, nincsen meg sem a szellemi, sem a személyi, sem az anyagi feltétele semmilyen megújulásnak. Végül csak kicsinálták magukat.

Na mindegy, 8 másodpercben itt van az egész baloldal egy videóban.

 

 

De már van Ponyvaregényes változat is:

 

Klasszikus Trópusi Vihar & Taxisofőr crossover:

Megosztás