Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Obama nem adta meg a tiszteletet

Amerikában verik a négereket és akkor ez a hawaii bevándorló éjjel rátámad Magyarországra!

„Úgy gondolom, hogy a civil társadalomnak nyújtott amerikai támogatás nemzetbiztonsági kérdés. Egyre több kormány éppen a polgárok és a civil társadalom ereje, a technikára támaszkodó példátlan mozgósító erő miatt tesz meg mindent, ami a módjában áll, hogy elhallgattassa őket. (…)
Oroszországtól Kínáig és Venezueláig könyörtelen megleckéztetéseknek vagyunk a tanúi, valamint annak, hogy a jogos elégedetlenséget felforgatásként becsmérlik. Olyan helyeken, mint Azerbajdzsán, a törvények hihetetlenül megnehezítik a civil szervezeteknek még a működését is. Magyarországtól Egyiptomig egyre inkább véget nem érő szabályozások és nyílt megfélemlítések veszik célba a civil társadalmat. És szerte a világon olyan bátor férfiakat és nőket támadnak meg, sőt, ölnek meg, akik fel merik emelni a hangjukat.” – mondta Obama.

Obama, Obama … én nem játszanák az adószámommal, még a végén kiszáll a KEHI és átnézi a levelezést!
Elég durva, hogy milyen messzire elér az ördögi gyurcsánybajnai keze, nem véletlenül időzítették az önkormányzati választásra ezt a beszédet!

Obama maradjon ki az önkormányzati választásból és adja meg a tiszteletet Magyarországnak! Ne álljon a norvégbűnözők pártjára!

Magyarországnak azonban nagy szerencséje van: a legjobb embereink kezdtek dolgozni a megfelelő válaszlépésen: a frissen kinevezett külügyminiszter, Szijjártó Péter és a friss new york-i konzul, a feketeöves válaszlevélíró Kumin Ferenc.

Brace yourself, öveket bekötni!

friends

Megosztás