Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Az MTI elhallgatta a sárvári lovascentrum átadását

A hétvége erős eseménye volt, hogy a 15 éve rejtőzködő Simicska Lajos összehívta a bandát és kivonultak Sárvárra átadni egy lovascentrumot. Arról a Simicska Lajosról van szó, akiről az utolsó hivatalos fotó 1999-ben készült, azóta pedig összesen kétszer sikerült róla lesifotót készíteni. Arról a Simicskáról, aki gazdasági érdekeltségei miatt összetűzésbe keveredett Orbán Viktorral.


Most viszont átadtak egy lovascentrumot. Az idei év az Átadások Éve, viszont az átadás a politikusok terepe. Most mégis a következő csapat vonult le Sárvárra: Liszkay Gábor (Magyar Nemzet), Nyerges Attila (oligarchatestvér, ex-komisszár), Németh Lászlóné kormánybiztos, Turi Árpád (Class FM), Fonyó Károly (Metropol, Mahir Cityposter), de ott volt Sárvár fideszes polgármestere és a Magyar Turizmus Zrt. igazgatóhelyettese. Mindezt bőségesen dokumentálta a Magyar Nemzet, a HírTV, a Class FM, vagyis Simicska médiabirodaloma.

Az üzenet elég egyértelmű volt: itt vagyunk, együtt vagyunk, megmutatjuk magunkat, erősek vagyunk, nem félünk. Csapatépítés oligarcha-módra.

A lovascentrum avatása viszont nem volt hír a közszolgálati Magyar Távirati Irodának, akik sokadjára égetik magukat azzal, hogy egyszerűen szelektálnak és elhallgatnak híreket.

Sárvárról ez az egy hír szólt szeptember 20-án szombaton:

Screenshot_00184
Viszont a következő avatások, átadások azért belefértek a szombati hírek közé:

Ady Endre szülőháza.
Kerékpárút.

Screenshot_00186
LMP bohóckodása.
Screenshot_00187
Lepkeház.
Screenshot_00188
Út.

Screenshot_00189
Emlékmű.

Screenshot_00190
Emlékmű.

Screenshot_00191

 

Sztéle.

Screenshot_00192

Isten őrizzen attól, hogy a hózentrógeros dagadt oligarcha, aki csak idén tavasszal 22 milliárd forint osztalékot vett ki a céghálózatából, valamiféle demokrácia-megmentő legyen, egyszemélyben a fék és az ellensúly, de az MTI, mint KÖZszolgálati média maradjon ki a Fideszes belháborúból, és tájékoztasson tisztességesen.

Megosztás