Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Versenyképesség: jobban teljesít

Emberek, jó hírek!

A 60. (hatvanadik) helyre futott be a Keleti Nyitás gyorsnaszádja, a Kárpátok Turulmadara, az Unortodox Közgazdászok Fellegvára, a Munkaalapú Társadalom megtestesülése.

A teljes lista erre.

„Magyarország ma erősebb, mint volt, versenyképessége javult” – jelentette ki a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, Szijjártó Péter (2014.03.19)

„Magyarország európai parlamenti képviseleti erejével nem hagyjuk, hogy a bukott baloldal vagy az unió ellenes szélsőséges erők veszélyeztessék a 2014-2020 közötti újabb fejlődési esélyünket. Tovább folytatjuk a hazai vállalkozások versenyképességének javítását.” – Hoppál Péter (2014.04.24)

„Növekedés, munkahelyteremtés, versenyképesség” – jellemezte Varga Mihály következő egy-másfél év gazdaságpolitikai céljait a vállalkozásfejlesztési bizottsági miniszterjelölti meghallgatáson. (2014.06.03)

„Magyarország Európa egyik legnyitottabb országa. A külföldi közvetlen működő tőke állománya meghaladta a 80 milliárd eurót, európai vállalatok folyamatosan hajtanak végre újabb és újabb munkahelyteremtő beruházásokat az országban, ezzel szavazva bizalmat a magyar politikai, gazdasági és társadalmi stabilitásnak. – Szijjártó Péter (2014.08.28)

Infografikán:

Megosztás