Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Céges üdülőt vett a Magyar Nemzeti Bank

A jó öreg SZOT-üdülők képe ugrott elő, a kedves kis faházakkal, ütött-kopott pingpongasztalokkal és lengőtekével a Balaton partján ….
Mert ugye a jegybank takarékosan bánik a pénzzel, az urizálás amúgy sem fér bele a polgári attitűdbe.

Ezért is vették meg a tiszaroffi Borbély kastélyt.
680 millió forintért.
Saját üdülőnek.
YOLO Gyuri új szintre emeli a vállalati nyaralást.

insa1

Screenshot_00039

Screenshot_00038

Screenshot_00037
A 3,2 hektáros, ősfás, védett parkban található, copf stílusú, a XIX. század elején épült, 2005-ben felújított, modernizált műemlék kastélyt nemrégiben nettó 680 millió forintért hirdette egy ingatlanközvetítő.
Az ingatlan 2600 négyzetmétere beépített, összesen harminc szoba, húszméteres úszómedence, szauna, wellness- és fitneszterem, minigolfpálya tartozik hozzá.

A kastélyról bővebben itt olvasható, és a képek is innen vannak.

A pletyka már egy ideje keringett arról, hogy az MNB veszi meg a kastélyt, a Vasárnapi Hírek a múlt héten le is utazott szétnézni Tiszaroffra, tanulságos a beszámoló.

„A kastélyt téglafal veszi körül. A kaput biztonsági őr vigyázza. Amikor az iránt érdeklődünk, mikor lesz a megnyitó, illetve, hogy magánszemélyek (például mi) bemehetünk- e megnézni, hogyan újították fel az épületet, az őr csak a vállát vonogatja. Nem tud semmiről – közli udvariasan –, mivel csak alkalmazott. De az biztos, hogy be nem mehetünk, hacsak nem vagyunk rajta a listán. Természetesen nem vagyunk, így csak a kerítés túloldaláról meresztgetjük a szemünket. Amikor arra kérdezünk rá, neki hogy tetszik a felújított kastély, azt feleli: ő sem mehet be. Nem irigyeljük, tűz a nap, nem lehet kellemes idekint álldogálni nyakkendőben, fehér ingben.

A kerítés mentén viszont munkások nyírják a füvet. Mindketten helyi lakosok, az elmúlt tíz napban az volt a dolguk, hogy rendbe tegyék a kastély környékét.”

Megosztás