Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Mokka ebolaszakértője félti az emberiséget

Mivel a Tények már maga a kereskedelmi televíziózás feneketlen pöcegödre, mellette nehéz újabb tartalmat befogadni, így sajnos már nem jut elég figyelem a reggeli műsoruknak, a Mokkának. Pedig lenne mit nézni.

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.”

Mivel a közkedvelt kormányszócső „Ma reggel” nyári szüneten van az M1-en, így reggelente oda-odakapcsoltam.
És amit ott reggeli … nem is tudom minek nevezni „műsor?” címén művelnek, az mindenképpen említésre méltó.

Cinthya Dictator kipróbálná a fétis-tanfolyamot
Dobrády Ákos dalt írt Varga Viktornak
Így hozta vissza a szellemsebész Schumachert a kómából
!!! SZELLEMSEBÉSZ !!!
„Somogyi Géza saját bevallása szerint 35-40 éve foglalkozik szellemsebészettel. Akkor ismerkedett meg a módszerrel, mikor gyógyíthatatlan beteg kisfiát csak egy spirituális mester tudta megmenteni. Elmondása szerint azóta már több embert is visszahozott a kómából. Schumacher gyógyulásával Németországban élő felesége kérésére kezdett foglalkozni áprilisban. Munkamódszeréről elárulta, 4-5 spirituális segítőjével megkeresték a Forma-1-es pilóta lelkét, és elkezdtek vele beszélgetni. Somogyi Géza szerint az egyetlen dolog, amivel rá lehet venni a lelket, hogy visszatérjen, az a szeretet, jelen esetben Schumacher felesége és gyermekei iránt érzett szeretete. A szellemsebész szerint az első kezelése után két nappal jelentette be a pilóta menedzsere, hogy kezd magához térni Schumacher, a második terápia után pedig az autóversenyző felesége is mosolyogva közölte, hogy jó úton van a gyógyulás felé.”

 

Voksán Virágot akadályozzák a mellei…
Kevés az idő egy új főpolgármester-jelölt bemutatására? (Lánczi Tamás a Századvégtől elemez!)
Sportágnak tekinthető-e a ketrecharc a gyerekek esetében? (A meghívott vendég: Rétvári Bence államtitkár!)

De a legeslegjobb az ebolás rész volt.

 

Az ajánló szerint:
Az ebola-járvány hetek óta rettegésben tartja a világot. Bár egyelőre Magyarországot nem fenyegeti veszély, Kiszel Tünde mégis félti lányát, és odafigyel családja higiéniájára. A Mokka vendége Kiszel Tünde, lánya, Donatella, és Tünde nővére, Dr. Kiszel Csilla, orvos voltak. Tünde elmondta, hogy ő fél, félti a családját és az emberiséget, hiszen egy világjárványnak beláthatatlan következményei lehetnek. Minden nyáron elutaznak, most éppen Rodoszon voltak, ahol nagyon jól érezték magukat. Dr. Kiszel Csilla elmesélte, hogy Tündével sok mindent megbeszélnek, a betegségek terén is szokott tanácsot kérni tőle. Úgy gondolja, hogy aggodalomra nincs ok, a pánik pedig csak hátrányt jelent ilyen esetben, de azért gondolni kell rá. Csilla elmondta, hogy hozzánk is eljuthat, de ennek nagyon kicsi az esélye. Azt tanácsolta, hogy mosdó használat után mindig mossunk kezet és étkezések előtt is. Donatella elmesélte, hogy az édesanyja elengedi a barátnőivel, de mindig félti és gyakran hívogatja telefonon. A 13 éves lányt ez néha kicsit idegesíti, de megérti az aggódást. Tünde elárulta, hogy őt megváltoztatta az anyaság, átértékelődtek a dolgok, most mindenben a kislánya az első. Tünde megengedi, hogy a barátnőivel sétálgasson a lánya, de elmondása szerint sok veszély leselkedik rá. Donatella tánctáborba megy még idén nyáron, és a család is tervez kirándulásokat a hegyekbe és a Balatonhoz is elutaznak. Donatella nemrég egy szépségversenyen műsort vezetett, a lányt leginkább ez, a humán tárgyak és a tánc érdekli.”

Ez már Művészet, az ebolajárvány kapcsán is tudják nyomatni a bulvárcelebeket, csodálatos.
A Magyar Művészeti Akadémiáért kiállt ez a teljesítmény.

Megosztás