Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Szaniszló Ferenc és az időzített bomba

Szaniszló Ferenc nagyot ment tegnap az ECHO TV-n, a Világ-panoráma adásában. A meghívott vendéggel, Dr. Drábik János közíróval együtt mindent rejtélyt megoldottak.
Hogy kicsoda Drábik János? Elég végigfutni a megjelent könyvein, cikkein …

Már a beharangozó is nagyon izgalmas:

Rövid időn belül már a második rejtélyes maláj utasszállító katasztrófa, mely sok szempontból gyanús. Fel kell tenni a kérdést, hogy a repülőgép irányítás miért engedte a kelet-ukrajnai háborús terület légterébe az utasszállítót? Az is kérdéses, hogy valóban egy földről kilőtt rakéta vagy egy a gépen elhelyezett időzített szerkezet miatt zuhant le a repülőgép. Amennyiben egy rakéta okozta a katasztrófát, akkor mindenképp számolni kell azzal, hogy Oroszországnak köze volt a katasztrófához. Az eset hasonló a dél-koreai gép szerencsétlenségéhez, mely letért útvonaláról és egy titkos szovjet térség felé keveredett, erről később kiderült, hogy letérítették útjáról. Akkor a cél az volt, hogy a Szovjetunót lejárassák és elszigeteljék. A mostani katasztrófa ráadásul ”véletlenül” a BRIC, az új világrendet akaró államok történelmi csúcstalálkozója után történt, melyen részt vett Oroszország, Kína, Brazília, India, és Dél-Afrika, akik a világ népességének felét adják.”

A músor első öt percében aztán sorra kerül mind a két maláj gép:
Szándékosan eltérítették!
Időzített bombát tettek a gépre!
Hogy éppen ott robbanjon fel!
Mindenkinek van ám ilyen rakétája!
Ukrajna már amúgy is lelőtt egy utasszállító gépet korábban!

 

 

A teljes adás itt nézhető meg.

Eggyel fokkal jobb volt a Magyar Nemzetben Stier „Moszkvában végzett” Gábor, aki szerint nem biztos hogy az USA lőtte le a gépet …

Átlátszó blog: Az öt legérzéketlenebb reakció az MH17 tragédiára

Megosztás