Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Orbán Gáspár nem kíván szerepelni

Orbán Viktor saját költségén utazott Brazíliába, ahol az egyik elődöntőt valamint a döntőt tekintette meg. Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtós korábban azt nyilatkozta, hogy Orbán a FIFA-tól kapott meghívást idén is, ahogy eddig, jegyet és szállást is biztosítanak számára, az útiköltséget viszont nem. A Bors pedig korábban azt írta, hogy a FIFA-tól kapott meghívó két főre szól. Orbán Viktor, +1 fő.

Viszont csak egy VIP volt csak, aki fiát / lányát / unokáját magával vitte a díszpáholyba:

orbán_gáspár
A díszpáholyt folyamatosan vették a tévékamrák, hiszen Merkel reakcióját fel kellett venni, és mit ad isten, valahogy Orbán Gáspár is belelógott a képbe. Elég nehéz is lett volna kihagyni, mivel Merkel és a német elnök előtt ült.

A díszpáholyról minden valamirevaló hírügynökség közölt képet, a 444 például az AFP fotóját tette ki. De nemcsak a 444, minden magyar híroldal lehozta a fotót Merkelről, Putyinról, Orbánról, és így Orbán Gáspárról is.

Gáspár viszont levelet írt a 444-nek:

Tisztelt 444.hu Szerkesztőség!

Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a továbbiakban mindaddig, míg esetlegesen közszereplővé nem válok vagy ráutaló magatartást nem tanúsítok, ne közöljenek velem foglalkozó cikket. Semmilyen, erre Önöket feljogosító szerepkört vagy tisztséget nem töltök be, feladatot nem látok el, ezért nyomatékosan kérem a tisztelt Szerkesztőséget, hogy ezt a kérésemet tartsák szem előtt.

Köszönettel: Orbán Gáspár, magyar állampolgár

Gazsi reggel fordítva pattant fel a nyeregbe:

1. Amikor átvette a tiszteletjegyet, ezzel tudomásul vette, hogy róla képfelvétel fog készülni.

2. Amikor beült az apja mellé, Putyin, Merkel és Gauck alá, akkor tisztába volt vele, hogy minden fotón és videón rajta lesz a személye.

3. Valóban nem közszereplő jogi értelemben. Viszont Ördög Nóra sem közszereplő, Gáspár Győző sem közszereplő és VV Aurelio sem közszereplő, mégis írnak róla az újságok. Őrület, ugye Gazsi?

4. Orbán Gáspár élvonalbeli futballista (élsportoló) és a magyar miniszterelnök fia, így minimum vastagbőr, hogy ő magát egyszerűen magyar állampolgárnak tartja. Én valóban egyszerű magyar állampolgár vagyok, nem is voltam kint a Maracanaban vasárnap este!

5. Orbán „Trónörökös” Gáspár pont azért volt ott a díszpáholyban, mert nem egyszerű noname magyar állampolgár, így az a minimum, hogy megírják, hogy Orbán Viktor a fiával nézte meg a helyszínen a VB-döntőt. Ahogy ez nem is először fordult elő. Igaz, eddig Orbán Gáspár nem ült be a VIP-páholyba.

De akkor ábrázoljuk a VIP-páholyt Orbán Gáspár kérésének megfelelően, Gazsi, rajtam tényleg ne múljon:

 

gáspár1
gáspár2
gáspár3

Megosztás