Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Gyömrőn kiplakátolták két HírTV-s lakcímét

Gyömrőn egészen elképesztő reakció született a Célpont guminős adására, ami nekünk sem tetszett, de ez az ellenoldali válasz még kevésbé tetszik.

Gyömrőn ugyanis Ducsai Sándor és Kisberk Szabolcs nevével, fotójával, és lakcímével ellátott plakátok jelentek meg, amik arra buzdítják a lakosságot, hogy tudassák véleményüket a HírTV két munkatársával. A plakát szerint ugyanis Ducsai és Kisberk a város ellenségei, Gyenes Levente polgármester, a városvezetés, és így a város ellen kitervelt lejárató hadjárat felelősei. Ducsai egyébként nem is HírTV-s, hanem a gyömrői Fidesz elnöke.

gyomroiplakat

Fenntartjuk korábbi véleményünket, miszerint felfújható guminővel jópofizni egyáltalán nem oknyomozás, de újságírók (vagy bárki más) fotóját és lakcímét kiplakátolni, és ellenük uszítani a lakosságot az egyik legaljasabb módszer, amit akkor is elutasítunk, ha nekünk sem tetszett az ominózus műsor, mivel ez nem erről szól, ez elvi és emberi kérdés.

Gyenes Levente egyébként 2002 óta Gyömrő polgármestere, emellett ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke, és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke, valamint a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja és humanitárius ügyekért felelős miniszterhelyettese is – bár a szervezet szóvivője néhány nappal a Gyenesről készült fotók megjelenése után azt mondta, hogy Gyenes pár éve felfüggesztette náluk tagságát. Ez a lovagrend egyébként ugyanaz, aminek kamuegyetemén Tolnai Jánosné „dr.” Szatmári Katalin, a zöldhatóság emlékezetes vezetője a „diplomáját” szerezte, és amely Magyarországon egy olyan testőrszövetséggel áll szimbiózisban, ami a Belügyminisztérium évtizedes partnere. Mindenképp megérdemelne egy alapos oknyomozást.

(fotó: gyomroi-hirhatar.hu)

Megosztás