Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Heti Választ Gyurcsány pénzelte EU-támogatásból

„Integrált tartalom-előállítási stratégia” – egy kifejezés, ami az Origo Sáling Gergő khm….távozását követően kiadott közleményének köszönhetően mára már fogalom lett.

A kormánypárti sajtó valamiért hiányzott a Lázár János elleni tüntetésekről, sőt a Heti Válasz pénteken egy olyan „cikket” hozott a frissen kinevezett miniszter úrról, ami még a Zsenmin Zsipaonak is becsületére válna.

hvlazar

 

Az utolsó mondat egyszerűen zseniális. Nem úgy néz ki a fotón, ez az érv mellette, le vagyok nyűgözve. Ilyennel még a közmédia sem állt elő eddig, pedig ők aztán nagyon tudnak.

Ilyen tehetségesen oknyomoz a Heti Válasz, és persze fikázza az RTL Klubot, ami beégette tegnap a reklámadó mellett érvelő Gulyás Gergelyt, emlékeztetve rá a fideszes politikust, hogy anno repijegyet kért tőlük az X-Faktor döntőjére.

Nemrég megújult honlapjuk, a valasz.hu aljára görgetve azt hittük, megtaláltuk a magyarázatot erre a bravúros munkára, ott ugyanis hatalmas trollkodásként is felfogható módon a következőket írják:

A Heti Válasz Kiadó Kft. integrált vállalatirányítási rendszerének
kialakítása az Európai Unió részbeni támogatásával valósult meg.

A valóság azonban ennél sokkal szebb.

2008.10.28-án, vagyis Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején született meg az NFÜ-ben a döntés, aminek köszönhetően a Heti Válasz 6 millió forint Európai Uniós támogatásban részesült, ami a csodálatos projekt összköltségének 35%-a volt.

hvnfü

 

hvnfü2

 

„Új munkakultúra növeli a dolgozói elégedettséget is.” – egyszerűen gyönyörű. A brüsszeli pénz nem volt büdös, Gyurcsány kezéből sem. Megértem végülis, 6 millió forint mégiscsak 6 millió forint, még ha maga a sátán adja is, és hát megújult rendszerben mégiscsak könnyebben lehet írni a fideszes propagandacikkeket.

Megosztás