Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Bajnai megosztott egy mémet, a Fidesz sajótájékoztatón ítélte el

Nemkicsit unalmas ez az EP-kampány, minden apró labdácskát le kell csapni! Különben miről lehetne sajtótájékoztatót tartani?!

Nézzük a legfrissebb mikrobotrányt!

Bajnai megosztott a Facebookon egy mém-gyűjtést, amiben a focis-vetődős kampányfilmjének a mémjei is szerepeltek.

Bajnai Facebook

Köztük ez a kettő is, Sailorripley mesterműve:

Meg ez:

Uramisten! Bajnai elrúgja Orbán „fejét”!

A Fidesz képes volt erről egy sajtótájékoztatót tartani.

Hoppál Péter:

„Az április 6-i vereség után, azt gondolhatta az ember a bukott baloldal tanul hibáiból, de semmit sem tanultak – mondta Hoppál Péter keddi sajtótájékoztatóján. Sem a szereplők, sem a politika, sem a stílus nem változott. Bajnai Gordon ma újra Orbán Viktor fejével focizik egy az interneten általa megosztott fotón, mémen, amit ő maga „csodálatosnak” tart a kommentje szerint. Gondolom viccesnek szánta Bajnai Gordon, hogy úgy kampányol, hogy a miniszterelnök fejét rugdossa.

Az agresszív és az erőszakos stíluson az emberek nemigen tudnak nevetni azok után, hogy Bajnai Gordon és szövetségesei a magyar politika legocsmányabb és legagresszívebb akcióját követték el tavaly októberben.

A gyűlölettől megvadulva egy Orbán Viktort ábrázoló hungarocell szobrot döntöttek le a baloldali demonstrálók, a szobrot lefejezték, késsel döfködték, és akkor is a miniszterelnök fejét rugdosták.

Majd, amikor megdöbbentek azon, hogy a magyarok többsége ezt az agressziót elutasítja, akkor Bajnai Gordon úgy tett, mint aki ott se volt.

Az elfojtott agresszió és gyűlölet, mégis változatlanul ott tombol Bajnai Gordonban, mert úgy tűnik, hogy újra legszívesebben Orbán Viktor fejét rugdosná.

Nagyon-nagyon el lennék keseredve, ha ez a magas szintű szóvivői munka nem érne legalább egy államtitkári posztot!

Friss:
A botránygif készítői válaszoltak, írásban és animációban is!

 

Megosztás