Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Roy alelnök és a néger kosárlabdacsapat

Sneider „Roy” Tamás bebizonyította, hogy 22 éve alatt elítélt szkinhedből el lehet jutni a parlament alelnöki
tisztségéig.

Roy alelnök úr jelölése és megválasztás kapcsán többek között az alábbi „aggályok” merültek fel:

  • Roy becenévvel az egri szkinhedek vezére volt
  • 1992-ben megvert egy cigány férfit. El is ítélték.
  • 2006 októberében részt vett az MTV ostromában;
  • 2007-ben elszámolási vita miatt gondnokság alá akarta helyeztetni szüleit;
  • 2010-ben kiállt egy az akkori gyöngyösi Jobbik-szervezetben többek által maffiakapcsolatokkal rendelkezőként emlegetett vállalkozó kampányfőnöksége mellett.

Olvassátok el Uj Péter remek írását a NOL-on.
„Megérkeztünk a belvárosi klub elé vagy ötvenen, ott álltak rituálisan kifordított bomberben az egri szkinhedek, kábé tízen. Mi meg ötvenen legalább. Hát nem lett belőle verekedés. Sotár, az AMD énekese beszélt velük néhány szót, aztán bementünk a koncertre, ők meg haza. A legmagasabbat és legidősebbet közöttük Roynak hívták, a polgári nevét is tudta mindenki. S-sel kezdődött és neider Tamásra végződött. Szkinhednek mondták akkor magukat, szkinhednek ismerték őket a városban, szkinhedzenekarokra gyorsultak.
Lehet, hogy nem váltották ki a szkinhedigazolványt a szkinhedkamaránál, nem tették le a szkinhedvizsgát vagy nem anyakönyveztették a szkinhedségüket, de annyira voltak szkinhedek, amennyire csak ott és akkor lehetséges volt.”

A Magyar Nemzet éppen a parlamenti alakuló ülése napján rögtön elhúzott egy balos szkinhed-kártyát, ezek szerint már ott tartunk, hogy a Magyar Nemzet védi be a jobbikos ex-szkinhedet.


Sneider Tamással amúgy a kisebb probléma lenne, hogy fiatalon hülye volt, ezt az érvelést amúgy az MSZP-s Molnár „Kapucnis” Zsolt adta elő halál komolyan, sőt ez volt a legerősebb érve.

Sneidert Tamás nem magától lett az országgyűlés alelnöke.
Sneider Tamás ezzel az előélettel és kvalitásokkal a Jobbik képviselőjelöltnek választotta 2010-ben.. Már itt el kellett volna buknia, de ahol egy Zagyva úr, egy Gaudi úr képviselő lehet …
Sneider Tamást ezzel az előélettel és kvalitásokkal a Jobbik befutó helyre tette az országos listán.
Sneider Tamást ezzel az előélettel és kvalitásokkal a Jobbik az Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottság elnöki tisztére jelölte.
Sneider Tamást ezzel az előélettel és kvalitásokkal a Jobbik az országgyűlés alelnöki tisztségére jelölte.

Sneider Tamás kvalitásai még a Németh „érettségivel miniszter” Lászlóné fémjelezte szintet sem tudja megugrani.

Legmagasabb iskolai végzettsége és nyelvtudása(i):

sneider
Remélem ott lesznek a kamerák, amikor az első külföldi delegációt fogadja az Alelnök úr!

2009 óta az egri Eszterházy Károly Főiskola történelem szakos hallgatója. A 3 éves képzést még nem sikerült befejeznie, de előbb-utóbb összejön az az oklevél Roy!

Sneider a roppant terjengősre vett életrajzában így ír a középiskoláról:
„A középiskolában már állandó összetűzésbe kerültem néhány tanárommal a határozott rendszerellenes politikai gondolkodásom miatt. Mivel nem voltam hajlandó elviselni az akkor még jóval kevésbé szembetűnő cigányterrort az iskolában, – bár jól tanultam – mindig a fejem felett lebegett az eltávolítás veszélye. Sűrűn járt ki a rendőrség és a politikai tiszt kihallgatásra iskolámba az egri Mezőgazdasági Szakközépiskolába. Az első politikai kihallgatásomon melyet egy Sztálinnal kapcsolatos faliújság miatt folytattak ellenem – mielőtt kihallgattak – elmondta a politikai tiszt szüleimnek mitől bőrfejű valaki: farmernadrág, kockás ing, huzentróger, rövid haj. Természetesen pontosan így néztem ki mikor beléptem a szobába. Azóta hivatalos papír van róla, hogy skinhead vagyok.”

sneider

De kitér az 1992-es elítélésére is:
„1992-ben elítéltek, mert egy cigány bűnözőt pofon vágtam, amitől felrepedt a szája széle (pittye). A tárgyaláson annak ellenére, hogy a szokásos lakhelyéről a börtönből, bilincsben állították elő szegény sértettet, gyakorlatilag ugyanakkora büntetést kaptam, mint Kozák Rajmund, amiért meggyilkolta magyar osztálytársát: 8 hónap felfüggesztve. Ez az ítélet is ráébresztett arra, hogy valami végzetesen rosszul működik Magyarországon. Egyre inkább kerestem a szervezeti lehetőségét annak, hogy valódi változás történjen az országban.
1992-ben létrehoztam a rendszerváltás vagy egyesek szerint csak genszterváltás utáni Magyarország első hivatalos radikális jobboldali ifjúsági szervezetét a Nemzeti Ifjak Egyesületét, melynek fénykorában 1800 tagja volt, közülük több mint százan a Felvidékről.”

A ’90-es években a Heves megyében, ezen belül Egerben különösen erős szkinhedmozgalom Roy nevű kulcsfigurájaként vonult be, Lantos Bálint, Heves megye egykori rendőrfőkapitánya pedig úgy nyilatkozott róla az RTL Klub Házon kívül című műsorában: „Természetesen ismert volt az akkori Nemzeti Ifjak vezetése, illetőleg a szkinhedmozgalmat Egerben irányítóknak a személye, és ennek tény és való, hogy emblematikus személye volt akkor Sneider Tamás.” Az egri szkinhedmozgalomról és a Nemzeti Ifjak Egyesületéről bővebben itt olvasható.

Sneider HírTV-ben szerepelt, érdemes megnézni ezt a 10 percet. A legkomolyabb védekezése, hogy ő nem volt szkinhead az volt, hogy a bomberdzsekije amerikai pilótakabát, és volt egy Chicago Bulls-os baseballsapkája (erről az outfittről találtam is egy fotót, legfelül ez látható), ami ugye egy  „néger kosárlabdacsapat”. Mindezt egy csibészes félmosollyal közölve.

A teljes beszélgetés:

Roy

Megosztás