Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Brüsszel csapdába akart csalni, de mi túljártunk az eszükön!

Tegnap Magyar Péter a 444-en robbantotta a hírt, hogy van egy kis probléma a brüsszeli kifizetésekkel, pedig Orbánék azért bombázták szét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségét, hogy egy eurócent támogatás se ragadjon be. Ezért a pénzcsapot bekötötték Lázár János irodájába a Miniszterelnökségre és 2014. január 1. óta már a Miniszterelnökség koordinálja a kifizetéseket. Ez az átszervezés annyira jól sikerült, hogy azóta áll az egész rendszer, nem jönnek a kifizetések, állnak a háttérintézmények, az eu-s programok, mindenki vár és tologatják az aktákat …

Az újabb aljas támadás hírére a Miniszterelnökség fiatal, ámde törtető bohócát helyettes államtitkárát küldték ki az épület elé, ebek harmincadjára a sajtó elé.
Csepreghy Nándor minden aggódó magyar állampolgárt megnyugtatott, szó sincs semmi felé „felfüggesztésről„, csupán megkértek, hogy ne küldjünk ki egy ideig számlákat Brüsszelbe.

Ha beadjuk a számlákat és nem fizetik ki, az azt jelenti, hogy „felfüggesztették a kifizetéseket”, de ha be se adjuk, akkor minden rendben, nem vontak meg semmilyen kifizetést, HISZEN BE SEM ADTUK!
Imádok a NER varázslatos világában élni.

Szóval minden rendben, sőt a lehető legnagyobb rendben, de nem fizetnek.
A háromlépcsős eljárás első lépcsőjén állunk, nem kell a pánikot kelteni!

„Csepreghy Nándor sajtótájékoztatót tart az EU-s pénzek zavartalan kifizetéséről” – animált műalkotás:

csepreghy.gif

A kormany.hu-ra felkerült a videó a sajtótájékoztatóról, ahol volt bőr a képén a jereváni rádióhoz hasonlítani a 444-et, ami megírta azt a hazugságot … ami végül is igaz.
Illetve már engem is összezavartak, nem felfüggesztették, mi nem küldjük ki a számlákat!!!

 

A sajtótájékoztató után lehetett kérdezni, ez viszont a fenti videóban már nincs benne (vajon miért nincs?). Szerencsére ott volt Magyari Péter a „jereváni rádiótól”, aki csodálatos kérdéseket tett fel a helyettes államtitkár úrnak!

 Csepreghy mindenkit megnyugtatott: „az uniós pénzek kifizetése abban az ütemben halad, ahogy Magyarország vállalta, illetve jobban. 2015-ben Magyarország lehet az első uniós tagállam, aki 100 százalékban lehívta az őt megillető pénzügyi keretet.

Én úgy gondolom, sikeresen megvédték az eu-s pénzeket. Is.

Megosztás