Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Nagy Államosító lekommunistázta a Hír24 újságíróját

Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.

Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy „nemközpénzből” épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági adó, amiből a a felcsúti alapítvány 3 év alatt 7 milliárd forintot kapott, messze a legtöbbet minden más sportszervezetnél.

taoossz_140325.jpg(Kép:mfor.hu)

Erről írtunk már mi is, ahogy az Átlátszó is szépen bemutatta a TAÓ-modelt.

Nyilván mondjuk a pécsi futballklub tulajdonosának kisebb az érdekérvényesítő képessége a TAÓ-pénzek elcsatornázásában, mint a felcsúti alapítványnak, ez látható ha rápillantunk a a 147 ezer lakosú Pécs stadionjára, majd az 1841 lakosú Felcsút vadonatúj stadionjára. De nem is kell „győzködni” a cégeket, a szervilizmus, a nyalás és a félelem attól, hogy esetleg megüthetik a bokájukat olyan hajtóerő, hogy azon csodálkozom, hogy „csak” ennyi TAÓ-pénzt „ajánlottak” fel a cégek.
Önként, természetesen.
Mert szívügyük a foci.
A felcsúti foci.

A tegnapi átadóünnepségen pedig valami rés keletkezhetett az pajzson, mert a Hír24-nek még egyszer sem nyilatkozó Orbánt sikerült mikrofonvégre kapniuk, ahol a Oroszi Babett azt a szemtelen kérdést merte feltenni a Miniszterelnök Úrnak, hogy „milyen érzés, hogy az adófizetők felépítettek egy stadiont a háza mellett?”

Drága Babett, hát értse már meg, hogy NEMKÖZPÉNZ!!!

A teljes videó a Hír24-en nézhető meg, vagy itt lentebb:

Szép munka Hír24, gratulálunk!

Megosztás