Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Tiffán Zsolt levelét megírta

Tiffán Zsolt, a borászatáról és állami támogatásáról elhíresült fideszes országgyűlési képviselő, aki múlt vasárnap 44:27 arányban verte a baloldal jelöltjét, levelet írt választóinak. Jelige: „forró ősz”

„Tisztelt Harkányi Polgárok!

tiffan.jpgHálásan köszönöm azt a megtisztelő bizalmat, amellyel kiálltak a jobboldali értékek mellett. Mindazok után, ami az elmúlt négy évben történt a városban, még nagyobb az értéke az Önök döntésének! Igen!! Harkány a jobboldal Bástyája! Még akkor is, ha a jelenlegi polgármester hétről-hétre, napról napra arcul csapja, megalázza, kirúgja mindazokat a derék harkányi embereket, akikről tudjuk/tudja, hogy a nemzeti oldal elkötelezett hívei! Szeretném tudatni Önökkel, hogy mindenkinek, akit kirúgott, új munkahelyet szereztünk! Nem engedjük el senki kezét! Nekem a megtiszteltetés,hogy ezeken a derék embereken segíthettem!

Kedves Harkányi Barátaim!

Sok kritika ért az elmúlt években, hogy nem segítettem a várost! A kritikát elfogadom, bocsánatot kérek, ha csalódást okoztam! Kérem, higyjék el, mindent megtettem, amit lehet! Európa legjobb bőrgyógyász szaktekintélyét tettük a kórház élére, Dr. Péter Ivan Urat! Teljes mértékben konszolidáltuk Harkány adósságát! Több százmillió forint támogatást hoztunk a városba! A turisztika sikerének érdekében Baksai Tamás Urat a Miniszterelnökség kötelékében tudhatjuk!

A fürdőn azonban nem tudtunk segíteni! Nagyon sajnálom! Rengeteg kilincselés, lobby van mögöttünk, hogy a magyar vízkincs eme gyöngyszemét még sikeresebbé tegyük! Nem sikerült!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Ezzel a tehetetlen, a patriotizmust és az alázatot minden pillanatban megtagadó városvezetéssel nem is lehet!! Nagy tisztelettel arra kérem Önöket, hogy ősszel, amikor Harkány jövőjéről döntenek, éljenek a lehetőséggel, és szavazzanak bizalmat csapatunknak! Ezennel harcot hirdetek (a tisztes küzdelem jegyében) az idegen lelkű, Harkányt a személyes bosszúja tárgyának tekintő városvezetéssel szemben! Barátaimmal együtt kérem Önöket, segítsék harcunkat, hogy aztán megháláljuk a bizalmat, és Harkány újra régi fényében “fürödjön”!

Mély Tisztelettel:

Tiffán Zsolt”

 

Fontos ugye a választók tájékoztatása. A mostani városvezetés idegen lelkű, induljon a harc ellene!

Azért az igazság megismerése érdekében érdemes a HVG-t is olvasni: „Harkányt az elmúlt négy év során kétszer is elbukta a Fidesz, pedig az egykor szebb napokat látott fürdőváros egészen 2010 őszéig a jobboldal stabil bástyája volt. Ekkorra azonban Harkány olyan nagy bajba került egy 1,65 milliárd forintnyi értékű, svájcifrank-alapú kötvény kibocsátása miatt, hogy a népharag elhajtotta a várost három cikluson át vezető fideszes Bédy Istvánt, aki egy addig ismeretlen független jelölttel, Imri Sándorral szemben szenvedett megalázó vereséget.

Imri győzelme már akkor is szálka volt a pár kivétellel az egész országban taroló Fidesz szemében, 2013 elején pedig a kormánypárt, illetve személyesen a megyei elnök, Tiffán Zsolt nagy erőket mozgósított az időközi önkormányzati választáson, hogy visszaszerezzék a települést. A siker érdekében a pártvezető megítélése szerint elégtelen munkát végző harkányi Fidesz-szervezetet is feloszlatták és újraalakították, eredménytelenül, hiszen Imri Sándor Baksai Tamást, az új alapszervezet elnökét is legyőzte.”

Megosztás