Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Schiffer hűvös eleganciával kergette az őrületbe Kálmán Olgát

A legendás Obersovszky – Schmitt Pál interjú … na jó, ez nem jó szó …. felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.
Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali EP-listát szeretne (xDDDDDDDDDDDDD), majd Gyurcsány Ferenc, Szanyi Tibor, akinél Kálmán Olga kénytelen volt lekeverni a beszélgetést, mert Szanyi háromszor is náci sasnak nevezte Orbánt, előtt pedig azzal vádolta meg Kálmán Olgát (!), hogy „önök gőzerővel dolgoztak az egész kampányban azon, hogy a szövetségbe tömörültek közé éket verjenek.”
Kemény, hogy Szanyi Tibor a vereségből azt szűrte le, hogy Kálmán Olga a hibás … 

A pontot az i-re szegény Kálmán Olgánál Schiffer András tette fel, akit azért hívtak meg, hogy a választási eredményt értékeljék, de az „élet” felülírta a témát és a német megszállás emlékművéről kérdezte végig Schiffert, aki többször is elmondta, hogy nem ért egyet az emlékművel, aránytalan mértékű az azt övező hiszti.

Ki hitte volna, hogy pont ez akasztja ki a mindig profi és távolságtartó műsorvezetőnőt?

Kálmán Olga teljes kiesett az újságírói szerepéből, mert el sem tudta képzelni, hogy van olyan nem fideszes politikus, aki nem azt gondolja erről, mint a bukott baloldal politikusai, nem tépi le szikár felsőtestéről a zakót és nem veri véresre a hátát világfájdalmában.

Az emlékmű rossz, de túl nagy a hiszti miatta.
Ez sok volt Olgának.

A videó

 
Instant klasszikus lett a beszélgetes eme része, ami 07:00-nál kezdődik:

– Kire mérges? Rám, mindenkire?
– Én nem vagyok mérges, miért lennék én mérges?
– De, látom. Feszült és mérges.
– Dehogyis, egyáltalán nem.
– Az ellenzéki kollégáira, politikus kollégáira?
– Hogy lennék?
– A sajtóra, személyesen rám?
– Nem én.
– Hát iszonyatosan látom, hogy feszült, haragszik!
– Egyáltalán nem. 
– Nem, nem, hát látom!

Minőségi újságírás, lvl 9999.

Anger managment Olgával!
(A többi gif erre.)

Friss:
Kálmán Olga szerint minden a legnagyobb rendben amit Kálmán Olga művelt tegnap Kálmán Olga műsorában. Szóval nincs itt semmi látnivaló, lehet továbblapozni. A 444 kérdezett rá erre.

Megosztás