Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Papcsák, a Vörös Félholt

A kerületem, a csodálatos Zugló erős embere, a helyi Zuglói Lapok sztárja, a nyugíjasoknak Erzsébet-utalványt, a 18 éveseknek mozijegyet osztogató gátlástalan közkedvelt polgármester-képviselő, Papcsák Ferenc akkorát zakózott a hasonlóan senkiházi kormányváltó Tóth Csabával szemben, hogy 3 nap kellett, hogy megszólaljon.

Fáj, jajdenagyon fáj a vereség!

Papcsák a helyi TV-nek nyilatkozik, és ha azt hittétek, hogy a baloldal képtelen belátni a vereség okait, akkor tévedtetek, mert Papcsák dettó ugyanaz.
Papcsák úr, lefordítom mit üzentek a választók: menj a picsába, Feri!

– Nem örül, illetőleg szomorú amiatt, hogy a Zuglóban – a sok vidéki választókerülettel ellentétben – teret tudott nyerni a Ron Weber nevével fémjelzett gyűlölettechnológia.

– Az MSZP és támogatói  a Hungária-gyűrű kerületeibe húzódtak vissza, ő csak úgy hívja hogy „Vörös Félhold”.

– Nem érti, hogy a kerületben miért gondolták úgy sokan, hogy le kellene váltani Orbán Viktort.

– Azt sem érti, hogy a hozzá hasonló vesztesekkel, az életét a rezsiharcra feltevő csepeli Németh Szilárddal, vagy a szomszéd várban vitézkedő és hét gyereket nevelő VII. kerületi Rónaszékinével mi baja lehetett a választóknak.

– Az elmúlt években az ő ócsárolásáról szólt a kampány.

– Vele szemben elfogultak voltak a polgárok, hiszen ellenfele is szép autóval jár, de az előző ciklusban csak az ő autója és az ő pénze volt téma a sajtóban.

Áldozat!
Gyűlölettechnológia!
Vörös félhold!

Legyen meg, hogy a riporter, Pindroch úr már-már Obersovszky magasságokban szárnyal.

Megosztás