Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A konszolidáció első lépése

És akkor a második napon megkezdődött a KONSZOLIDÁCIÓ!
Így, csupa nagybetűvel!

Az árkokat a választók betemették, a szeretet és az összefogás békemenete célba ért, most aztán megmutatják, hogy milyen a békés, egymást meghallgató, kompromisszumkész és a kompromisszumot kereső-igénylő új rendszer.

Az egész új korszak pedig azzal indult ma, hogy kizavarták a munkásokat a Szabadság térre, akik hozzákezdtek a német megszállás emlékművének építéséhez. A botrányos körülmények között „kiválasztott” ízléstelen szoborcsoport építéséhez. 

Hivatalosan is február 19-én  „elcsúsztattak” az éptíkezést májusra, hogy a kampányt ne terhelje ez a „probléma”

Február 15-én, a választási kampány hivatalosan is elkezdődött. Belátom, hogy a mostani pillanat aligha alkalmas arra, hogy együttérzéssel és higgadtan mondhassuk el véleményünket egymásnak” – fogalmaz Orbán Viktor kormányfő abban a válaszlevélben, amelyet a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) vezetőségének küldött, Orbán Viktor megfogalmazása szerint az a veszély fenyeget, hogy „a legnagyobb jó szándék mellett sem halljuk meg egymás hangját”. Ezért a miniszterelnök a levélben azt javasolja, hogy a párbeszédet „a mindannyiunk számára megújulást hozó húsvéti ünnepek után” folytassák.

Húsvét után milyen párbeszéd fog folytatódni, drága Miniszterelnök úr?
Előbb építkeznek, aztán tartanak egy látszategyeztetést? 

tér1.jpg

 tér1.jpg

 tér1.jpg

 tér1.jpg

 (A képeket köszönjük Fanó Show-nak!)


(Kép: 444.hu)

Megosztás