Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Szabó Anett és az óriási a felelősség

“A Szellemi Honvédelem elnevezésű sajtódíjjal tüntették ki Seszták Ágnest, a Magyar Nemzet főmunkatársát és Szabó Anettet, a Hír Televízió műsorvezetőjét. A Magyar Nemzet alapító főszerkesztője, Pethő Sándor emlékére létrehozott elismerést minden évben azoknak ítélik oda, akik az egykori Magyar Nemzet műhelyében elindult szellemi honvédelem elveihez méltóan végzik munkájukat.” – írja a Magyar Nemzet.

“A díj azokért a mai médiában tevékenykedő újságírókért, írókért, művészekért, a sajtó „munkásaiért” jött létre, akik a nemzeti és polgári oldalon állnak, s nap mint nap, egyre nehezedő körülmények között tesznek hitet magyarságukról, történelmi hagyományaink megbecsüléséről nemzeti értékeink mentén. Az alapítók meggyőződése, hogy Pethő Sándor (a Magyar Nemzet alapító főszerkesztője) eszméinek, hitvallásának és a Szellemi Honvédelem céljának újbóli életre hívásával sikerül rávilágítani, mit jelent ma „két pogány közt egy hazáért” magyarnak maradni a szó legnemesebb értelmében. Küzdeni a globalizáció és az állandó kettős mérce pergőtüzében azért, hogy „Magyarország magyar ország maradjon”. S hogy ennek a nehéz sorsú országnak végre jobbra forduljon a helyzete.” – írták 2010-ben a díjról. 

Az a Szabó Anett lett díjazott, mármint aki a szellemi honvédelem (!) elveihez (!) méltóan (!) végezte a munkáját, aki a Mesterházy-beszédről a HírtTV műsorában azt mondta, hogy szerinte az a kis hangosítás nem volt belenyúlás a hangsávba …
És amikor az Index ezt úgy írta meg hogy a HírTv manipulálta a felvételt, akkor beperelték az Indexet, aztán meg első fokon máris bukták a pert.

Gratulálunk a Szellemi Honvédőnek! 

Nekem mondjuk a pofámról sülne a bőr a szégyen miatt, ha újságíró létemre szellemi honvédő díjat kapnék, de hát ugye van “van az a pénz”, meg vannak elvek is …

 

Megosztás