Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Már majdnem igazi a kampány, megjött az első névtelen szórólap

Hozzánk sose csöngetnek be az aláírásgyűjtők, kampányanyagot sem szoktunk kapni, aminek lehet sokan örülnének, én viszont bánatos vagyok, mert így nincs elég kampányanyag a blogra. Ezért volt nagy öröm  a héten, amikor felfedeztem a postaládában az az első névtelen szórólapot, amin a zuglói Összefogás-Kormányváltás jelöltjével rémisztgetik a zuglói lakosokat.

névtelen.jpg

Ilyen debil kampányra nem számítottam, a legfrissebb hírek szerint nem lesz miniszterelnök-jelölti vita sem. Pedig ha Orbán szeretné szórakoztatni a Zembereket, akkor mind a 18, országos listát állító párt listavezetőjét meghívná egy élő vitára. Nem lenne annál szórakoztatóbb műsor aznap a tévében. A kamupártok kamuvezetőinek élő adásban kellene vitatkozniuk Mesterházyval meg Vonával, háttérből figyel: Orbán.

De nem lesz semmilyen vita, a Fidesznek még programja sincs, mondjuk ehhez már tényleg pofa kell, hogy legalább egy 10 oldalas pdf-szerűséget se dobjanak össze, arról hogy mi a búbánatos faszt akarnak kezdeni az országgal a következő négy évben. Mindenn folytatódik tovább? Ennyi?

Úgyhogy én nem látok más választást, mint újra feléleszteni a 2010-ben népszerűvé vált Tavasszal szavazz fasszal mozgalmat. Idén már nem A4-es, hanem már A3-as lesz a szavazólap, köszönhetően a professzionálisan megírt új választójogi törvénynek.
Ami a Fidesz szerint soha nem látott mértékben szélesítette ki a demokráciát, míg mindenki más szerint pofátlan csalássorozatot tett lehetővé.

Mindegy, a nagyobb szavazólap, nagyobb ….

szvazz.jpg

 

Megosztás