Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Rezsitábornok a nappaliban

Egy csodálatosan szürreális videót forgatott a Hír24 Németh Szilárd sajtótájékoztatójáról, ami egy újpalotai panelház egyik lakásának nappalijában tartott.

A Rezsitábornok úrnak már a bejutással is meggyűlt a baja. Kis magyar valóság, avagy ilyen, amikor kilépünk egy pillanatra a párhuzamos valóságból. Hogyan jussunk be egy panelházba? Miből van az ajtaja? Megannyi kínzó kérdés!

Matyi bácsi, a lakó pedig megköszöni a rezsicsökkenést, hogy ezt megérhette, bár a felesége is megérhette volna … :-((((

A rezsiharc nem áll meg, sőt, most kezd élesedni. Az V. kerületben már a nehéztüzérséget is bevetik, hogy Rogán Antalnak gyűjtsenek aláírást, bár Rogán úr már leadott 5000 aláírást, de kopogtatás megy tovább, nincs pihenő. Talán össze kellene kötni a rezsiharcot a táncválasztó, párválasztó társkereső eseménnyel, ezzel két legyet ütnénk egy csapásra: találhatnánk párt a fiatalok, egyúttal rezsiharcosok is lehetnének.
Rezsipárválasztót a fiataloknak!
Rogán amúgy nagyon érzi, mivel lehet megfogni a választókerületének lakosait.
Több jó nőt a rezsiháborúba!

rezsiszépségek.jpg
(kép innen)

Nem is tudom, hogy mi a szomorúbb, hogy az embereket tökéletes hidegen hagyja minden bel vagy külpolitikai esemény, vagy hogy csak a rezsi érdekli őket. 

Megosztás