Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

IKSZ és Societas közös performansz

Tegnap a hazai politikus-utánpótlás (ótejóég) ismét megmutatta mire képes, fantasztikus performanszt hoztak össze. Ezeket a béna akciókat tuti tanítják a balfaszpolitikus-képzőben.

Történt, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Gyurcsány Ferenc portréját vetítette ki az MSZP Jókai utcai székházára, mert nem tetszik nekik, hogy Feri előkelő helyen szerepel a nagy baloldali összefogás közös listáján.

Hollik István, az IKSZ elnöke elmondta a szokásos mantrát Gyurcsányról, és azt, hogy azért csinálták ezt a performanszt tegnap, mert a szocialisták ma tartják kongresszusukat, amelyen el fogják fogadni a baloldal közös választási listáját. Ezután közölte, hogy „Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség felszólítja a Magyar Szocialista Párt jószándékú tagjait, hogy a kongresszusukon mondjanak nemet arra a listára, amelyen Gyurcsány Ferenc szerepel.” Kemény, mi?

ikszferi.jpg

Kifejező üzenet egyébként, az IKSZ remekül eltalálta a lényeget. Gyurcsány tényleg megjött, az MSZP-székházba is. Besétált a régi irodájába, és beleült a megszokott karosszékébe, no nem tegnap.

Felötlött bennem, hogy ezzel most egy lézershow-vetélkedés kezdődik majd, a Societas válaszul Putyint vetíti a Fidesz-székházra, aztán a Fidelitas vagy az IKSZ Bajnait a szocikhoz, azok erre Lajost, aztán jön a Kóka-Lázár, Hiller-Kerényi, stb páros……de egyelőre ennél sokkal prózaibb dolog történt: a Societas táblákat tartva sajtótájékoztatót tartott, és teát osztott. Ótejóég…

Megosztás