Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Három oldalról támadja Magyarországot a Rezsi

A kormany.hu nem sokat gondolkozott azon, hogy rezsicsökkentő fórumok esetleg fideszes pártfórumok és az erről készült videóknak talán nem a kormányzati portálon van a helyük, ugyanis kitettek egy 64 perces videót a tegnapi óbudai rezsicsökkentő fórumról, ahol a két népszerű showman, Mihály és Pál pezsdítette fel az óbudai nyugdíjasokat, de például Zoltán monori fergeteges fellépéséről is kitettek egy 36 perces videót

A videók megnézését senkinek, semmilyen körülmények között nem ajánlom, 1 óra törmör R.E.Z.S.I., ez még a Brüsszel-Zágráb-Stockholm elleni háborúban edzett békemenetesek gyomrát is megfeküdné.
A kormány Fidesz egy szép prezentációt állított össze, ezen mennek végig minden rezsitoborzón, ami annyira izgalmas, mintha a Magyar Közlönyt olvasnák fel.

Ebben a kis ízelítőben látszik, ahogy Mihály, a „normális” fideszes a ledöbbent hallgatóknak megmutatja, hogy a Rezsi csapatai kikből állnak, és honnan támadnak Magyarországra.

támadnak2.jpg

A gonosz, külföldi tulajdonú közműcégekhez csak annyit, hogy a Budapesten a kéményseprő és távhővállalat fővárosi tulajdonban van, az egyik cégbe 540 milliót forintot, a másikba pedig 5 milliárdot tolt be a Főváros hogy csökkentse a cégek veszteségeit. A Főtávnál azonban a rezsicsökkentésből keletkezett 8,3 milliárdos veszteség egy részét sikerült ezzel csökkenteni. Lehet találhatni, hogy a következő, III: Rezsicsökkentés után keletkező újabb veszteséget kik fogják megfizetni. Ez az 5,5 milliárd az erősen lecsökkentett fővárosi büdzsének nem elhanyagolható nagyságú része, ennek a pénznek talán lett volna helye máshol is …

A Főgázt éppen decemberben végén vette meg az állam a németektől, így innentől a Főgáz vesztesége állami veszteség.

A rezsi végigrobog az országon, pár felejthetetlen pillanata.

Dabas:

dabas.jpg
Szombathely, ahol Hende Csaba idézte meg a Rezsidémont a közönségnek:

szombathely.jpg

Megosztás