Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Elindult az LMP kampánya is

Az LMP tegnap tartott sajtótájékoztatót arról, hogy elindítják előkampányukat, melynek során az ország 360 pontján helyeznek ki óriásplakátokat; és kérdésre válaszolva elmondták, hogy a kampány költsége 20 millió forint lesz. 

lmp.jpg

Szél Bernadett úgy fogalmazott, a kampány lehetőséget ad arra, hogy leszámoljanak azokkal, akik visszaéltek a helyzetükkel és az adófizetők bizalmával. Addig nincs előrelépés, amíg a régi politikai elit “gyakorlatilag összezár, mind a korrupcióban, mind a bűnök elfedésében” – jelentette ki. A plakátról azt mondta, hogy az azon látható test és két kéz azt szimbolizálja, hogy “ezek a kezek összetartoznak” és mindkettő tudja, hogy mit csinál a másik. Az LMP hadat fog üzenni azoknak az erőknek, amelyek fogságban tartják az országot – jelentette ki.

Schiffer András a 2014-es választás legnagyobb tétjének nevezte, megmarad-e az esély arra, hogy a politikát ki lehet szabadítani az oligarchák fogságából. Az LMP fent akarja tartani a reményt, hogy a nagytőke és a gazdasági érdekcsoportok ellenében is lehet törvényeket alkotni – mondta.

Sok sikert……

Megosztás