Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A világ balfaszai. Pont.

Az LMP vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte az 1700 millárdos NAV-áfacsalás botrány ügyében. Ehhez 78 aláírás kell. Az MSZP azonban nem akarja aláírni, ha a Jobbik is aláírja, mert ők nem közösködnek a Jobbikkal. Még egy vizsgálóbizottság felállításában sem. Az MSZP képviselői nélkül azonban lehetetlen összeszedni 78 aláírást, egyszerű matek: „az MSZP frakciójában negyvennyolcan ülnek, az LMP-jében heten, a DK és a PM függetlenjei pedig összesen tizennyolcan vannak: ez így 73. Ami azt jelenti, hogy a Jobbik támogatása nélkül (az ő frakciójuk jelenleg 43 főből áll) az ellenzéknek gyakorlatilag nincs esélye összehozni semmiféle vizsgálóbizottságosdit.”

Ezzel az erővel az MSZP ne szavazzonk úgy, ahogy a Jobbik, ha a Jobbik nemmel szavaz, akkor ők szavazzanak igennel, ha a Jobbik az ülésteremben van, akkor az MSZP vonuljon ki a büfébe. 

A vizsgálóbizottság tudjuk, nem egy penge nyomozócsapat, de a semminél mindenképpen több, és ezt megakadályozni ilyen pitiáner és kicsinyes indokkal tényleg szánalmas.

És még ezen is képes volt összeugrani három szocialista politikus, a szombathelyi Czeglédy Csaba, Török Zsolt „lefokozott, de mégis kommunikációs főnök” és Lukács Zoltán. (via vs.hu)

Csodálatos kommentfolyam a Facebookon:

13.jpg

14.jpg

21.jpg
Friss:
Most látom, még mindig folytatják, újabb MSZP-s politikus csatlakozott be:

30.jpg

Megosztás