Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Fidesz kongresszus 120 másodpercben

Hétvégén a pihenésé a főszerep, így valószínűleg mindenki kerülte a nyugalom megzavarására alkalmas hírek befogadását, nagyon helyesen! A magyar politika viszont 7/24-ben pörög, és minden egyes apró, lábjegyzetes híre is roppant mód alkalmas a nyugalom megzavarására, főleg az olyan kiemelt események, mint a kormányzó párt tisztújító kongresszusa. Sok remek beszéd, nagyszerű államférfiak, győzelem, mámor, rezsi …

A kampány viszont embert próbáló egy időszak, elég ugye a tegnap esti, szellemi dögkút legaljáról előráncigált Szolidaritás-Együtt performanszra gondolni (Gordon, ezt aztán csapatostól hozhatta a bizonytalan szavazókat!), nő a nyomás, sokkal többet kell kibírnunk, így bedobtunk 1-2 Valeriánát és Deadalont és végignéztük a Fidesz-kongresszuson készült videókat, a siker és a lüktető kuruc vér majd szétrobbantotta a mellkasunkat (Magyarország nem hagyja magát!), de sikerült összehegesztenünk nektek egy összefoglaló videót.

Egészen pontosan 120 másodpercbe sűrítettük a kongresszus esszenciáját, a saját tengelye körül forgó Magyarországot.

rezsi.gif

Tegnap este pedig az „Itthon vagy!Magyarország szeretlek!” körkapcsolásos izé .. műsor(?) végén meggyújtották a Nagy Tüzeket, ami szintén Rákay „van egy ötletem” Philip fejéből pattant ki, és mint a félkarú rablónál a három egyforma figura, egyből csilingelt is Neki a 972 millió adóforint.
Egerben is meggyújtottak a Nagy Tüzet, és az ősi magyar rezsitánccal járták körbe a Rezsidémon füstté váló testét!
Eger nem hagyta magát, Magyarország nem hagyja magát!

rezsitánc.gif

Megosztás