Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Isten éltesse az ifjú párt!

A hétvége fő eseménye, Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője bővelkedett említésre méltó eseményekben, összeállítottunk egy képgalériát.

„útfelújításokat és kátyúzásokat végeztek el a lakodalom helyszínére vezető utakon Csabdiban, illetve a területileg hozzá tartozó Tükröspusztán, ahol a vőlegény, Tiborcz István családjának a „tanyája” található.” – hvg.hu

kátyúzás.jpg

A Magyar Közút Zrt. megmagyarázta:

„Mivel helyi lakosok használják a mintegy 650 méteres szakaszt, a vagyonkezelő Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) (a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium háttérintézménye – a szerk.) a ténylegesen érintett csabdi önkormányzatnak való átadásáról döntött. Az átadás előtt bizonyos munkákat el szoktak végeztetni, például a balesetveszélyes ütőkátyúk megszüntetését, padka- és rézsűkaszálást, bokorirtást. Ezeket rendelte meg társaságunktól augusztus 30-án a KKK, amelyeket el is végeztek szakembereink, összesen nettó 1,637 millió forint értékben”

Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke szerint nem igaz, hogy Orbán Ráhel, a miniszterelnök lányának esküvője miatt utat újítanának fel: „A miniszterelnök lányának lakodalmát a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni, az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt”. Havasi Bertalan szerint arról van szó, hogy folytatódik a miniszterelnök és családja elleni politikai lejárató kampány: „Egyes sajtóorgánumok már egy bensőségesnek szánt családi esemény, a miniszterelnök lányának esküvője kapcsán sem tartózkodnak újabb és újabb valótlan állítások terjesztésétől.”

A Margit körúti ferences templom mögötti parkban, a Rómer Flóris útról nyíló, a parkon keresztül vezető gyalogosjárdát is rohamtempóban elkezdték felújítani. – index.hu

járda.jpg

A II. kerület tájékoztatása szerint az önkormányzat „az éves tervek és szerződések szerint jelenleg kb. 30 helyszínen folytat közterület karbantartási munkálatokat.″ Válaszukban a következőket írták a munkálatokról: „Ennek egyik helyszíne a Mechwart tér, amelynek semmi köze a Margit körúti templom és a templomhoz vezető gyalogos útvonalak egyikéhez sem.

Aztán rendőrök vitték el Simándi Szelimet, az Együtt 2014 alapítóját és Somlai Jánost, a párt aktivistáját. A frissen betömött kátyúba vésték: „Royal Wedding 2013″ – atv.hu

royalwedding.jpg

Később a Margit körúti templomot is átfestették, hogy eltűnjenek a falfirkák.

templom.jpgFotó: Neményi Márton

De egy ügybuzgó alkalmazott/testőr/TEK-es talált még eltüntetnivalót. (fotó: borsonline.hu)

nyakkendő.jpg

Orbán Viktor pedig kipostolta a Facebookra ezt a képet, „Tanyasi lagzi” leírással.

tanyasilagzi.jpg

Ma pedig egy egész albumot az esküvőről.
Rengeteg komment van a képek alatt, mind közül ez a kedvencünk, ezzel zárjuk az összeállítást:

„Orbán Ur. Gratulálok. Egyszerü nagyszerü szolid őszinte isten áldásával megáldott esküvőt láttunk. semmi felhajtás semmi körités. nagyon nagyon rajongok őnért. Jővőre veled . Sok sikert mégegyszer.”

Megosztás