Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Semjén Zsolt megvédi a rezsicsökkentést

Semjén Zsolt a trafikbotrány megvédése után most a rezsicsökkentés és az amiatti aláírásgyűjtés mellett állt ki nagy vehemenciával.

Ugyanis Molnár Csaba DK-s képviselő megkérdezte, hogy milyen lépéseket szándékozik tenni a Miniszterelnök Úr abban az ügyben, hogy a rezsicsökkentés aláírását megköszönő levelet olyanok is megkapták, akik nem írták alá az ívet, vagy éppenséggel 9 éve meghaltak.

Molnár Csaba szerint „Az említett konkrét esetben például feltehető, hogy a címzett adatait még a 2002-es országgy űlési képviselőválasztásra leadott ajánlószelvényről vagy a 2004. december 5-i népszavazást támogató aláírásgyűjtő ívről másolták le és őrizték meg — törvényellenesen, hiszen az adatkezelés célhoz kötött.”

Semjén véleménye szerint viszont „köszönőlevelet csak azok kaphattak, akiknek az adatai szerepeltek az aláírásgyűjtő-íven, tehát az adatokat valaki rendelkezésre bocsátotta. Ha azonban mégis olyasvalaki kapott köszönőlevelet, aki nem írta alá az aláírásgyűjtő-ívet, akkor az csak azt jelentheti, hogy valaki tudatosan visszaélt az illet ő személy adataival” (vagyis aláírt helyette).

semjen1.jpgsemjen2.jpgsemjen3.jpg

Durva összecsengés….. aki kételkedik, az le akarja rombolni az összefogást.

„Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.”

Megosztás