Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Az ügyészség elutasította a mohácsi “hibáról” szóló NAV-határozat elleni panaszt

Kedden írtunk arról, hogy az Állami Számvevőszék Mohács Város Önkormányzata pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről szóló, tavaly áprilisi jelentése megállapította, hogy az önkormányzat megsértette a Számviteli törvényt. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pedig nemrég megállapította, hogy ez csak egy hiba volt, amit nem szándékosan követett el az önkormányzat, így nem bűncselekmény.

A NAV-határozatot kézbe kapó állampolgár nem tudott ebbe belenyugodni, panaszt tett a szigetvári ügyészségen. Elutasították, mert “a panasz nem jogosulttól származik”, és közölték, hogy a határozat ellen további jogorvoslatnak helye nincs.

NAVszigÉszrevét (másolat).jpg

ügyeszsegihatarozat.jpg

Korábban írtunk arról, hogy Szekó József Mohács polgármestere 1998 óta, 2010 óta parlamenti képviselő is. Felesége, Szekó Józsefné a Városfejlesztési osztály osztályvezető-helyettese és a Fejlesztési csoport csoportvezetője. 2009-ben, az önkormányzati tulajdonban lévő távhőszolgáltató, a Mohács-Hő Hőszolgáltató Kft. ügyvezetőjének halála után a mohácsi képviselőtestület Szekó Józsefnét nevezte ki a a Mohács-Hő Kft. ügyvezetőjévé.

Megosztás