Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A zuglói okmányiroda vécéje

Sajnos még nem kaptunk fotót a zuglói polgármesteri hivatal vécéjéről, ami a jegyző asszony állítása szerint egyébként egy „komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó- és konyharész”, de addig nézzünk meg egy másikat.

Csütörtökön jelent meg egy cikk Zugló hivatalos hír- és információs portálján, a zugloilapok.hu-n Kinek áll érdekében Zugló lejáratása? címmel, a polgármesteri kabinet aláírásával. Részlet:

„A félretájékoztató cikkek minden bizonnyal a már korábban beindult negatív, egyre jobban durvuló kampányhadjáratot sejtetik. Papcsák Ferenc ugyanis minden választási ígéretét teljesíti, ráadásul ő az első polgármester Zuglóban, akinek 30 év elteltével eszébe jutott, hogy nem csak az itt dolgozóknak, hanem az ideérkező ügyfeleknek is emberi, európai szintű környezetet illik biztosítani.”

Íme az okmányiroda vécéje, ahova az említett ügyfelek járnak. Távolról sem emberi, (nyugat-)európai szintű környezet. Erre mintha jobban ráfért volna az az 1,26 millió, amit a VIP-budira költöttek.

zuglookmirodawc1.jpg

zuglookmirodawc2.jpg

zuglookmirodawc3.jpg

(fotók: Várnai László, LMP)

Megosztás