Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Július negyedike

Még nincs is kampány, a szegény képviselők júliusban is az Országgyűlésben dolgoznak vannak, az ELMŰ és a FŐGÁZ, a kéményseprők meg a palackosgáz-forgalmazók bábként mozgatják az Európa Parlamentet és a Bizottságot. Barroso egyik reggel egy gázpalackot talált az ágyában, így üzentek neki a balliberáliskülföldimulticégek. Tavares „zöld” képviselő, az éppen csak egy fokkal jobb mint a kommunista, támadja az országot, a magyar embereket, a szuveneritást, a rezsicsökkentést. 

Ugyanaznap hirdeti a kormány a napilapokban, hogy megkapjuk az EU-s pénzeket ami a „magyaroknak jár” és ítéli el az országgyűlés az EU-t.

Ilyeneket nyilatkozott a miniszterelnök és a Fidesz frakcióvezetője:
„A szovjet birodalom fennállása óta egyetlen más külső hatalom sem vette a bátorságot, hogy nyíltan, jogi formát választva korlátozni akarja a magyarok függetlenségét”.
„A hazánk elleni visszaélések mögött valójában üzleti lobbi érdekek húzódnak meg”
„Magyarország csökkenti a családok rezsiköltségeit, ami sérti azoknak az európai nagyvállalatoknak az érdekeit, amelyek hosszú éveken át annyi pénzt szedtek be a magyar családoktól, amennyit nem szégyelltek. Úgy helyes, ha most letörjük az extraprofitjukat. Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy ezt meg is tegyük.”
„Fölfoghatatlan számomra, hogy magyar képviselők azokat erősítik, akik veszélybe akarják sodorni Magyarországot. Azokat, akik korlátozni akarják az ország önállóságát és el akarják venni a magyar családok pénzét.”
„Minden jóérzésű magyar politikust és minden képviselőt arra hívott fel, hogy ne hagyják veszélybe sodorni Magyarországot, hanem tehetségük és lehetőségeik szerint álljanak ki hazánkért és a magyar emberekért.”
„Aggodalomra ad okot, hogy a Magyarországot sújtó hatalmi visszaélés mögött üzleti érdekek húzódnak meg. Számunkra világos, hogy a Magyarország ellen elindult eljárás valójában nem demokrácia-, hanem rezsieljárás.”
„A támadás kezdete arra az időszakra nyúlik vissza, amikor a magyar parlament bevezette a bankadót, majd akkor erősött fel ismét, amikor döntés született a rezsiköltségek csökkentéséről.”

Remekül sikerült megünnepelni tegnap július negyedéket, a függetlenség napját.
A Miniszterelnök megvédi az országot, megvédi a magyar családokat, megvédi a rezsicsökkentést!

Július negyedike from zero on Vimeo.

Megosztás