Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Mint a falat kenyér: már megint a drága hazánk ellen áskálódnak

Lovas István egyedüli újságíróként kiszimatolta, hogy a zárt ajtók mögött megrendezett Bilderberg-konferencián Viviane Reding igazságügyi biztos Bajnai Gordon szövetkezve összeesküvést sző a 2014 parlamenti választások ellen. Lovas beletolt mindent a cikkébe: rejtett kamerák a választófülkék felé helyezve, Amerikából támogatott nem kormányzati szervezet, félelem légkörérők cikkező külföldi médiakampány …

A cikk a keddi nyomtatott Magyar Nemzet címlapján landolt, jól mutatott Varga Mihály megszorító csomagjabebiztosított költségvetése” mellett.

mn_címlap.jpg
A kedd esti M1 Híradóban nem aprózták el a „sztorit”, egy közel 5 perces riportban tudósítottak róla, melyben megszólt a KDNP és az MTVA brüsszeli tudósítója is. Maga a riport iskolapéldája, hogyan nem szabad tudósítani egy meg nem erősített hírről.
Idehaza ugyanis a KDNP kattant rá Lovas cikkére, ők kész tényként tálalták, hogy már megint a drága hazánk ellen szövetkeznek külföldről és belföldről egyaránt.

osszeskuvok.jpg

Pálffy István szerintez súlyos, nyílt támadás a kormány, a legitim magyar parlament és általában a demokrácia egésze ellen. (…) ez az unió nem az, amit a kereszténydemokrata alapítók megfogalmaztak, ezért az unió radikális reformra szorul, ez így nem mehet tovább.” Good luck, Pista!

Semjén-Harrach-Pálffy közös közleményükben azt írták, hogy a „KDNP rendőrségi feljelentés megtételét is szükségesnek látja választási csalás gyanúja miatt”, Reding és az Együtt 2014 pedig tisztázza magát, mivel „mindezek az Európai Unió történelmének legsúlyosabb politikai botrányát vetítik előre, alapjaiban ássák alá az Unió értékeit és a Bizottság hitelét.”

Este Harrach Péter próbálta a (maga lelkesítő stílusában) ECHO TV nézőit egy kicsit felspanolni: „a hírek szerint az uniós biztos említett olyan magyar szervezeteket, akiknek a képviselői adnak olyan kreált vádakat a kezébe, amelyekre hivatkozhat. Ez kimeríti a hazaárulás fogalmát, hiszen ahogy eddig is tették, úgy ezután is Magyarország ellen dolgoznak. Sejthető, hogy kik állnak e mögött az ügy mögött.”

Ma reggel pedig Surján László nyilatkozott a Lánchíd Rádióban, miszerint „az unió illetékes bizottsága elé viszi a kérdést, emellett feljelentést tesz a biztos hazai tettestársai ellen”.
Tettestársak! 🙂

Érdekes, hogy nem a legerősebb ellenzéki pártra, az MSZP-re játsszák ki sorban ezeket kampányokat a Fideszben, hanem 4-5%-on billegő Együtt 2014-re és Bajnaira.

Nyárra megvan az újabb külső-belső ellenség, mehet a dráma és a döbbenet minden (kormány)csatornán, hiszen ha a CNN meg akarta buktatni Orbán Viktort, a multicégek külföldi tulajdonosai a hazájuk kormányait lázítják Magyarország ellen, akkor ez a Reding-Bajnai-Barroso rejtett kamerás, médiakampányos hírecske igazán belefér a jobbos fantáziavilágba, ahol a szegény Magyarországot támadják kívülről, támadják belülről, támadják a gyorsnaszádot, támadják az Alaptörvényt, nem értik, hogy milyen biztos alapokon nyugszik a demokrácia, nem értik a „hungarikum” fékek és ellensúlyok rendszerét, nem látják, hogy harcolnak a korrupció ellen, nem fogadják el, hogy megvédték a magánnyugdíj-vagyont, a magyar földeket, a fiatalkorúkat a dohányzástól, hogy megerősítették és kiszélesítették az Alkotmánybíróság jogkörét … szegény, szegény Magyarország, minket csak keleten szeretnek. Vagy még ott sem.

Egyedül vagyunk, Viktor  …

Megosztás