Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Szoci reagálás a Portik-Laborc jegyzőkönyvre

Tegnap az MNO lehozta a Portik Tamás maffiózó és Laborc Sándor szocialista titkosszolgálati vezető közötti találkozók leiratait, a PestiSrácok pedig a teljes jegyzőkönyvet, ami szépen bemutatja, hogy milyen jó kapcsolatban voltak egymással.

Három kedvenc mondatunk belőle (tessék elolvasni az egészet, érdemes!):

„Én mindenben, amit önök mondanak. Én bármit 150 százalékig elhatároztam, régóta a lelkemben, meg a szívemben. Nem hiszem, hogy tudnak olyat kérni, amit ne tennék meg.”

Jó. Bármi, ami viszonylag gyorsan fogható és körbejárható az jó. (…) Érdekes az, amikor megpróbálja befolyásolni a döntéshozókat ez a kábszerrel, … bármivel, médiafelülettel, akár kupiba elvinni, stb. stb. Tehát ez.”

„mindig is a baloldalnak dolgoztam, semmi bajom nem volt velük – olaj, cigaretta, minden volt, mindig korrekt volt…”

Vajon hogy reagál minderre az MSZP?
Sehogy, semmivel. Se a honlapukon, se a ma reggel kiküldött hírlevelükben.

mszp1.jpgmszp2.jpg

Ugye amiről nem beszélünk, az nincs is….. Meg gondolom abban bíznak, hogy a szavazóik nem olvasnak rajtuk kívül mást, pláne nem Magyar Nemzetet.

Friss: Mesterházy Attila délután 1 órára tért magához a döbbenetből, de akkor is csak újságírói kérdésre válaszolt: 
„a hétfőn nyilvánosságra jutott szöveg megdöbbentő, „messze túlmegy azon az eszköztáron”, amelyet elfogadhatónak tart. 
Elképzelhetetlen, hogy az MSZP ilyen eszközökhöz nyúljon, bárkit erre bátorítson, vagy akár csak olyan érzetet keltsen, amely miatt bárki úgy gondolhatja, ez segítséget jelent a szocialistáknak. „A titkosszolgálatokat nagyon messze kell tartani a pártpolitikától” – hangsúlyozta.
Elfogadhatatlannak minősítette, hogy bárki politikai ellenfeleinek lejáratására adjon megbízást, illetve hogy bűnözőket biztasson olyan ügyek kreálására, amelyek a politikai versengést befolyásolják. „Ez elfogadhatatlan, soha nem jutna ilyen az eszünkbe, és remélem, hogy másnak sem jut az eszébe” – nyomatékosította.”

Mesterházynak talán nem úgy kellene tennie, mintha ma sugározták volna le a Föld nevű bolygóra, amikor már 2003-ban Zuschalggal nyomta a kreatív mókát a sportminisztériumban, éppen Gyurcsány alatt.

Szilvásy György alatt ilyen megtörténhetett? Döbbenet!
Puch Laci benne volt/van az illegális pártfinanszírozásban? Ki hitte volna?!

Sok-sok döbbenet vár még Mesterházyra …

Megosztás