Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Weboldal pótolja majd a képviselőt

Tavaly néhány Fidesz-Kdnp-s képviselő külföldön vállalt munkát, ami finoman szólva is rohadtul vicces a Nyugaton dolgozó magyarok hazacsábításért tett kormányzati törekvések szóvirágok ismeretében.

vargatamas.jpgVarga Tamás siklósi alpolgármester, Siklós-Máriagyűd egyéni önkormányzati képviselője tavaly októberben mondott le tisztségéről, mert egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott külföldről, idegenforgalmi területről. „Higgye el, hogy a 250 ezer bruttó nem olyan zsíros fizetés, hogy annál jobb egzisztenciát ne lehetne találni máshol”nyilatkozta ekkor az Indexnek. Varga azt mondta, hogy a siklósi Fidesz-szervezet elnökségéről is lemondott az alpolgármesterséggel együtt, azonban a siklósi képviselői mandátumát egyelőre megtartja, de kijelentette, nem fog visszaélni azzal, hogy a törvény szerint évente elég csak egyszer megjelennie valamelyik testületi ülésen ahhoz, hogy a mandátumot ne veszítse el.

Nos, természetesen nem így történt.

Varga Tamás a napokban tért haza először, fél éves ausztriai munkavállalása alatt széke üresen árválkodott a képviselőtestületi üléseken. Valószínűleg így lesz ez a jövőben is, mert a nemrég Harkányban és Vajszlón is vereséget elszenvedő Fidesz nem is szorgalmazza Varga lemondását, ami miatt időközi választást kéne kiírni. A siklósi Fidesz elnöki székében Vargát váltó Pohl Marietta március végén a Siklósi Híradónak erről külön nyilatkozatban számolt be.

Igen Máriagyűdre, nem a választásra

A Fidesz siklósi alapszervezete tettekben és nem választásban gondolkodik Máriagyűdön.

Az elmúlt hetek során szerzett személyes tapasztalataink, közös konzultációink is igazolták, hogy a gyűdi polgároknak markáns véleményük van jelenükről és jövőjükről. Ismerjük a körzetben élő emberek mindennapjait, megoldandó gondjait, értjük és támogatjuk törekvéseiket, a fejlődő, gondoskodó településrész iránti igényt.

Célunk, hogy intézkedéseink a helyiek javát szolgáló, valóságos, pozitív változásokként jussanak érvényre. A fejleményekről és a konkrétumokról a közeljövőben egy kihelyezett máriagyűdi ülésen tájékoztatjuk a lakosságot. Támaszkodunk a döntésekben és az operatív munkában Varga Tamásra is. Nagy tiszteletben tartjuk a választópolgárok szabad választásának jogát, de tiszteletben tartjuk a képviselők szabad döntési jogát is. Ennek jegyében Varga Tamás teljes illetményét a szociális járat finanszírozására ajánlotta fel. Döntésével egyetértettünk, támogattuk.

Nem dőlünk be a hatalomvágytól ittas, saját politikai céljaikért gátlástalanul összeboruló ellenzéki erők átlátszó követelésének. Sajnálatos, hogy megtévesztik a lakosságot és nem tartják szem előtt, hogy egy időközi választás milyen mértékű anyagi terhet ró szeretett városunkra. Velük ellentétben mi a munkában, a tettekben hiszünk.

Egy kifejezetten Máriagyűdről és a gyűdieknek szóló internetes oldalt is elindítunk. A portál elsősorban közéleti témákkal fog foglalkozni. A puszta hírközlés helyett az egyes témákat szeretnénk jobban feldolgozni, hátteret adni hozzájuk, gyűjteni a helyiek ötleteit, lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezzék véleményüket.

Hangsúlyozzuk, nem volt és nem is marad képviselet nélkül a városrész.

Pohl Marietta
A Fidesz Siklósi Szervezetének elnöke”

Remek ötlet! Biztos nagyon boldog mindenki, aki Varga Tamásra szavazott. Fél éve sehol sincs, se fogadóórán se képviselőtestületi ülésen nem dolgozik a választóiért, de majd mostantól egy honlap fogja pótolni. Mondjuk ezzel el is ismeri a pártja, hogy milyen „munkát” végezne, ha itthon lenne. Az unortodox újítást kiterjeszthetnénk akár a parlamentre is, illetve mindenki megkérdezheti a főnökét, hogy mit szólna hozzá, ha egy honlappal pótolná magát a beosztottja a munkahelyén…..változatlan fizetésért persze.

Megosztás