Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Táncos párválasztó

Forever 1985!

Megjöttek a részletek az állami párkereső programról.

„No komment” az egész, a szavakat sem találom …

„Táncos szórakozásra, találkozásra, beszélgetésre is lehetőséget kínáló közösségi, civil ötleten alapuló program indul az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával Budapesten és az ország kilenc nagyvárosában május 26-án. Közlemény.

Lesz táncház és tánctanítás, társastánc és utcabál a Bergendy zenekarral és mód nyílik beszélgetésekre és játékra is. A rendezvényeken izgalmas és sokakat érintő pártalálással, párválasztással, családalapítással kapcsolatos beszélgetések és előadások is várják a résztvevőket, melyek szervezésében a fővárosban és a megyeszékhelyeken működő Család-, Esélyteremtési és Önkéntes Házak is közreműködnek.

A tízmillió forintból megvalósuló rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a tánc nyújtotta ismerkedési lehetőségre, hiszen egyre több az olyan fiatal, akiknek nincs terük az ismerkedésre. A civil kezdeményezés alapján indult rendezvénysorozat, amelyet az EMMI Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága támogat, kulturált körülmények között kíván lehetőséget biztosítani a találkozásra, ismerkedésre. Ehhez kíván a tárca zenét, tartalmas programokat és helyet biztosítani.

A programokra Budapesten és nyolc vidéki helyszínen kerül sor. A színpadon zajló táncos eseményekkel párhuzamosan műsorvezető által vezetett beszélgetések, kiállítások, táncjelmez-bemutatók, a párkapcsolati témában érdekelt szervezetek bemutatkozására nyílik lehetőség.”

bergendy.jpg

Megosztás