Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ismerkedj, csajozz/pasizz állami segítséggel

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára tegnap Debrecenben újabb kormányzati mozgalmat jelentett be:

Május 26-án „Táncválasztó, párválasztó” címmel mozgalmat indítanak egyetemista korú fiataloknak, hogy azokat is segítsék, akiknek elfoglaltságaik, a tanulás, a munka mellett gondot okoz a társkeresés.

Nyilván nem csajozhat mindenki olyan profin, mint az ELTE BTK HÖK, és nincs minden egyetemen basznivaló egyiptológus, így minden negatív fikázást mellőzve üdvözöljük, hogy most valóban bátran mert a kormány egy szűz területre behatolni.

anno.jpgEngem például nagyon is érdekel, hogy csajozik be egy rendes, kereszténydemokrata fiatal, és mivel ez egy remek KDNP-s programnak ígérkezik, így május végén minden kiderül. Az már biztos, hogy aki komolyan gondolja, az a rendezvényre legalább egy orbánviktor inget vesz fel, a lányoknak ajánlott viselet a hoffmannrózsa kosztüm és a mátrai márta frizura.

Persze ha döcögősen alakulnak az eredmények, nem sikerül „segíteni” a szegény, magányos egyetemistákon, meg lehet fontolni a konkurens társkeresők államosítását is …


– Sziasztok! Ti hol ismerkedtetek meg?

– Az állami társkereső vállalatnál …

A program részleteit természetesen majd kikérjük közérdekű adatigénylés formájában, de sajnos az nem fog kiderülni, hogy ez a remek ötlet hogyan született meg és bontakozott ki, egészen a megvalósításig.

Vajon ki és miért érezte úgy, hogy az egyetemistáknak gondjaik vannak a párválasztással, és erre kormányzati programot kell létrehozni? Miért nem volt senki a minisztériumban, aki azt mondta volna, hogy ezek egyetemisták, elmennek valami buliba, isznak egy kicsit és becsajoznak / bepasiznak, de ha ehhez is bénák, akkor foghatja a kis kezüket két oldalról Semjén Zsolt és Harrach Péter, attól még fognak összejönni senkivel?!

Bár lehet hogy a KDNP Orgazmo kapitányt veti be, mondjuk az nagy húzás lenne. Vagy kiszervezik a munkát alvállalkozásba a pua.hu-nak, aztán mehet a puafesztivál.

Az egyetemisták után az EMMI kiterjeszthetné a programot a doktoranduszokra, véndiákokra is:

plakát_1.jpg

tábor.jpg

Megosztás