Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Bolond péntek

Péntekre általában a politikusok lemennek full kreténbe (pedig sose szabad fullba’ nyomni) és a hétvége előtt még megterhelik a szerencsétlen ország polgárainak idegrendszerét.

Reggel Orbán Viktor meséjére ébredhettünk, melyben volt szó a gonosz Rezsidémonról, a hókatasztrófában példásan helytálló kormányról, az népszavazással egyenértékű aláírásgyűjtéssel.

Délelőtt olvashattuk, hogy a Miniszterelnökség nem adja oda az Emberi Erőforrás minisztériumnak a közpénzből fizetett tanulmányt a mindennapos testnevelésről, amit a Századvég szállított le. A tökeit még mindig keresgelő Balog Zoltán miniszter segítségére az Átlátszó sietett, aki közérdekű adatigénylésben kérte ki a tanulmányt.

Ebéd után jött Juhász Oszkár, Gyöngyöspata Jobbikos polgármestere, aki hibátlan performansz keretében a Szent Korona előtt olvastatta fel a jegyzővel Gyönygöspata új Szervezeti és Működési Szabályzatát, mely szerint a rendeleteket ezentúl a Szent Korona nevében alkotják meg, védőszentjének Boldogasszonyt ismeri el, a forgalomképtelen vagyonelemeit, például az erdőket és földeket – a Szent Korona tulajdonába adja.

Legvégül pedig a kedvencem:

lovas.jpg

Nem photoshop! Horváth László miniszterlenöki megbízott a Nemzeti Lovas Stratégia elkészítésével, valamint a végrehajtás koordinálásával lett megbízva

Horváth most jelentette be, hogy a következő kormányülésre kész javaslatokkal megy, mely szerint „elfogadása esetén a lovas ágazat irányítása egységessé válhat, és ez lehetővé fogja tenni a lovat tartók és tenyésztők adminisztratív terheinek csökkentését. Szeretném, ha a lovasoknak nem kéne felesleges terheket vállalniuk, főleg nem úgy, hogy a pénzükért cserébe ellenszolgáltatást nem kapnak.

Hát nem csodálatos, hogy csökkentik a lovasok terheit?!

Még sok van hátra a napból, de nem tudom elképzelni hogyan fogják tudni ezt tovább fokozni. Pedig meg fogják csinálni. Mindig megcsinálják. Nevetve sírunk, vagy sírva nevetünk.

Megosztás