Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Lécci lécci add vissza

Balog Zoltán egy Táncsics-díj miatt buktatja a NER tökéletes és tévedhetetlen rendszerét …

Először is Táncsics-díjban részesítette Szaniszló Ferencet, az ECHO TV műsorvezetőjét, bár a műsorát a Médiatanács megbüntettemert az megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására, valamint a gyűlöletkeltés tilalmára vonatkozó törvényi rendelkezéseket”, majd még aznap, március 14-én közleményt adott ki:
balog_levél.jpg

Március 16-án már 12 korábbi díjazott jelentette be, hogy visszaadja a díjat.

A Táncsics-díjra a jelölteket egyébként idén először egy 5 tagú kuratórium „rostálta meg”, melyet a Heti Válasz főmunkatársa, Osztovits Ágnes vezetett. Az újságírók szakmai szövetségei 9 jelöltet ajánlottak (Szaniszlót a  Magyar Újságírók Közössége), közülük Kálmán Olgát egyből lehúzták, de még a jobboldali kuratórium is csak abban tudott megegyezni, hogy a 3 ajánlott személy helyett csak Novotny Zoltán nevét tudják elküldeni a minisztériumnak. Végül Halász János kulturális államtitkár javasolta Balognak, hogy a felterjesztett, de elutasított jelöltek közül Szaniszló és Vertse is kapja meg a három embernek kiosztható díjat.

Balog szerintszégyellje az magát, aki ha hibázik, nem hajlandó beismerni. Rossz döntésének mégis lesznek jó következményei, hiszen azáltal, hogy néhányan visszaadják a díjat, tisztul a Táncsics-díjasok névsora”.

Tegnap este Balog levelet írt Szaniszlónak, melyet a kormany.hu-n hozott nyilvánosságra:

balog_levél2.jpg
Kárfelmérés: Melyik opció a szimpatkusabb?
#1: Balognak fogalma sem volt kiket tüntet ki, a saját államtitkára szopatta meg, de Balog nyeli tövig, mint a torkosborz.
#2: Pontosan tudta kit tüntet ki, de NER=kétharmad, „kommunikációban mi vagyunk a bajnokok”, „majd elsimul a felháborodás”, csakhogy ez most nem, jött be … 

A kormány, aki négyszer írta át a gránitba öntött alaptörvényt, aki pár nap alatt lezavart törvényekkel elvette a manyup-pénzeket, nyugdíjba küldte a bírákat, a tanárokat, orvosokat, most tehetetlen Szaniszló Ferenc Táncsics-díjával.

Balog nem az első és nem is az utolsó „áldozata” annak, hogy a minisztériumokat retardált emberekkel töltötték fel, akik használhatalanok bármilyen szakami munkára, közben meg kell felelni Feket Görgynek, az MMA-nak, a  kultúrkampfnak, a fentről leküldött névsornak, hogy kiknek jut most a díjakból, és közben becsúszik egy Szaniszló is. Így most a miniszter kénytelen levelet írni, hogy ugyan adja már vissza a díjat, mert hibáztam. Balog levelet írt ahelyett, hogy nekiállt volna visszatámadni, hogy ők bizony nem tévedtek, ők a NER, az van és úgy ahogy csinálták, meg Andrassew Iván is kapott ilyen az elmúltnyolcévben, GyurcsányBajnai

Úgyhogy nevetek és fogom a fejem Balog miniszteren, pedig örökérvényű:
aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók.

Pedig még a Szoci Nyugdíjas is megmondta tegnapelőtt:

575971_430499237034524_248065382_n.jpg

Megosztás